פסטיבלבונטין 7 יוצא לדרך
לכבוד החגיגות לציון 15 שנות פעילות - פסטיבלבונטין 7 יתקיים בין התאריכים 1-22/7/2021, כל הפרטים

מועדון ההופעות ובית התרבות התל-אביבי "לבונטין 7" חוגג 15 שנות פעילות ועשייה תרבותית ומוסיקלית, עם שורת מופעי חו"ל, מופעים מיוחדים, השקות ומרתונים מוסיקליים מרובי משתתפים וסגנונות מוזיקליים, שיתפרסו על מרבית חודש יולי.
בין האמנים והמופעים: ( NY )William Parker , Mary Halvorson (US), עמיר לב , האחים צברי, טברנק, רועי פרייליך והמתוקים רצח, ענת מושקובסקי, רם אוריון, אביגיל רוז, רותם בר אור ועוד רבים מאד…
לפני 15 שנים, ברחוב לבונטין 7 בתל אביב, נולד מועדון הופעות קטן במרתף של בר אפלולי. מאז עברו בין כתליו עשרות אלפי אמנים מקומיים ובינלאומיים. עשו שם את צעדיהם הראשונים אל התהילה וגם הביאו את התהילה אל הבמה של המקום.
קשה לדמיין את חיי הלילה התל אביביים ואת עולם התרבות המקומי ללא לבונטין 7. אחת הבמות הכי מבוקשות ואהובות על המוזיקאים ועל הקהל שוחר ההופעות, המוזיקה והתרבות, שמרגישים שם הכי קרוב אחד לשני, הכי בבית.
המגוון המוסיקלי במקום חולש על טווח אדיר של סגנונות ושפות. מג'אז ומוסיקת עולם דרך Pאנק ומטאל, Fאנק ואינדי, פופ ורוק ישראלי ובינלאומי, כל מה שביניהם והכל גם יחד.
אסיף צחר, מנהל המועדון והסקסופוניסט הבינלאומי המוערך. הקים את הלבונטין 7 עם שני שותפים, המוזיקאים דניאל שריד ואילן וולקוב, וכיום מנהל אותו בעצמו. לצידו, המנהלת האמנותית נאטישה שפנר, אמונה על קביעת התכניה החודשית והקו המוזיקלי העשיר של המקום.
כך אסיף צחר – ״הקמנו את לבונטין במטרה ליצור מקום שיש בו מרחב רחב של יצירה מקורית, ללא התניה סגנונית, לתת לאנשים ולקהילה לעצב אותו. אנחנו רוצים לשים את עצמנו בצד, לתת למוזיקאים ולמוזות את הבמה הכי טובה, באווירה יצירתית וכנה. לא להאמין שכבר חלפו 15 שנים מאז שפתחנו בהרפתקה הזו, זו בהחלט סיבה למסיבה.״
לפרטים מלאים וכרטיסים הכנסו לאתר המועדון