גאיה שאקי – כלום אצלך לא חשוב
האזינו לסנונית הראשונה של הזמרת גאיה שאקי – כלום אצלך לא חשוב, צפו בקליפ

גאיה שאקי נחשפה בפני הקהל הרחב בגיל 16 כזמרת בעלת קול איכותי בעקבות השתתפותה בתכנית הריאליטי המוזיקלית "הכוכב הבא לאירוויזיון" בעונתה השביעית, היא הגיעה למקום הרביעי. גאיה אמנם רק בת 18 כיום אולם היא מוזיקאית היוצרת ושרה ומנגנת בפסנתר לא מעט שנים.
מנהלי חברת המוזיקה הליקון שזיהו את האיכויות והפוטנציאל הטמון בגאיה לקחו אותה תחת חסותם והבוקר יוצא לאור השיר הראשון שלה שהיא אף נטלה חלק בכתיבת מילותיו יחד עם פזמונאים נוספים – גיל ויין ויוסף בך שאף הלחינו בהפקתם המוזיקלית המשותפת של רוני בראון ואיתי צוק. השיר "כלום אצלך לא חשוב" מרתק, הוא נפתח לכאורה במבנה חריזה בסיסי, כפי שנהוג לאחרונה באלפי שירי פופ ישראליים ימתיכוניים, אך לאחר הבית הראשון הוא משנה את תצורתו המלודית והקצבית ועובר לסגנון פופ ראפ על בסיס ארנ'בי, ובשורות הפזמון החוזר אנחנו כבר בעיצומה של מסיבת ריקודים, זהו אקט מתוחכם הפותח למעשה את השיר לקהלים רבים, כל אחד נתפס בסגנון האהוב עליו. הנרטיב הטקסטואלי של השיר הוא אמנם בתחום הרומנטי של היא והוא אך המוטו הוא איך הגבר די אדיש וחי לו בזון הנוחות האישית. שמעתי פעמיים, פיצחתי, נדלקתי, אני כבר מחכה לשיריה הבאים של גאיה.
כך גאיה עם יציאתו של השיר – "מוסיקה היא הדלק שלי והייעוד שלי בחיים כך שאני מאוד מתרגשת להוציא את הסינגל הראשון שלי. זהו שיר אהבה שיצרתי יחד עם גיל ויין ויוסף בך באחד מהסשנים שלנו באולפן. הוא מדבר על מישהי שאוהבת יותר ובחור שאוהב פחות, על אהבה שמלווה בקצת פחד, המון שתיקות וחוסר וודאות, ועל מערכת יחסים שלמעשה הגיעה אל סופה אך שני הצדדים עדיין אוחזים בה. אני מקווה בכל ליבי שתאהבו אותו."
על הקליפ אחראים עמר בראון וארד טריפון רשף.