יום חמישי, אוקטובר 29, 2026

חגיגה סימפונית עם פרינס – 4U

הרכב תזמורתי בשילוב להקה יגישו מופע אודיו ויזואלי ייחודי מיצירותיו של פרינס בקונצרט חגיגי שיתקיים בתאריך 15 בדצמבר בהאנגר 11 בנמל תל אביב, כל הפרטים. המופע לא יתקיים, כל הפרטים כאן.

 

4U – חגיגה סימפונית של פרינס. סיבוב ההופעות הרשמי והיחיד מבית היוצר של אחוזת העיזבון של פרינס יוצא לסיבוב הופעות עולמי ומגיע גם לתל אביב. אירוע שהוא חוויה מוסיקלית ייחודית וחד פעמית, אירוע חובה לכל מעריציו הרבים של הגאון המוזיקלי המנוח. היצירה המוסיקלית של פרינס עולה לבמה בהרכב תזמורתי ולהקה חיה בשילוב קטעי וידאו נדירים היישר מהכספת של אחוזת פרינס בפייזלי פארק.

את הקונספט של הערב יצר ומנהל אמנותית לא אחר מאשר המוסיקאי והמתופף, מייסד וחבר להקת הרוטס אמיר "קווסטלאב" תומפסון שהיה מעריץ וחבר של פרינס.

קווסטלאב: "הקונספט שלי היה פשוט: די פשוט: קצת מזה וקצת מזה, השירים האהובים על ידי המעריצים, הלהיטים,ה"בי-סיידס", רפרנסים מהפסקולים, רפרנסים מהקטעים שרק מיטיבי לכת יכירו…אה, כן וגם  Purple rain.. בגלל שפרינס עזב אותנו בטרם עת מעריציו הרבים מחפשים נחמה. רציתי לאפשר להם למצוא אותה ולחגוג את המוזיקה שלו. לרקוד, לחייך,לבכות ולשיר את פרינס."

מאז לכתו בטרם עת של פרינס – מגדולי המוזיקאים של המאה ה-20 וה-21 נותר למיליוני מעריציו חלל עצום. האיש שהביא לעולם לא רק שורה אינסופית של להיטים על-זמניים אלא גם בשורה מוזיקלית יצירתית מלאת השראה ומשחררת נפטר במפתיע באפריל 2016.

המופע הוא חגיגה של יצירה עם שיריו האהובים, מהפנינים והיהלומים הרבים שהותיר שתספק למעריצים הזדמנות לחגוג ביחד את האייקון והאמן היחיד בדורו.

מתי? כמה? היכן?

מוצ"ש, 15/12, 19:00, האנגר 11, נמל תל אביב. כרטיסים: 319 – 419 ש"ח על פי המיקום, לרכישה לחצו כאן

מחפשים חברים ללכת ביחד למופע? אטנדו כאן

 

כל מה שצריך לדעת על המופע

טעימות וידאו

 

 

 

הכי חדשים

כל העיר יודעת: איתי ומור כובשים את מנורה

יש משהו מרגש בלפגוש אמנים בתחילת הדרך, לעקוב אחר הצעדים הראשונים שלהם, ואז לראות אותם כובשים במות...

ללכת שבי אחריו: רובין וויליאמס מפנה את הבמה ליחזקאל לזרוב

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שמלווים אותנו שנים בזכות הרעיונות שהותירו אחריהם. "ללכת שבי...

מקיסריה לבית המדרש: בר צברי, בניה ברבי ועמיר בניון

רק לפני ימים ספורים עמד בר צברי על במת אמפי קיסריה וחגג את מופע הבכורה שלו במקום....

נוסטרדמוס, איינשטיין והגולם נפגשים על הבמה

מה משותף לנביא העתידות נוסטרדמוס, למדען אלברט איינשטיין ולגולם מפראג? לכאורה, לא הרבה. אלא שהכוריאוגרפית נדיה טימופייבה...

חמישים שנה, U2 שוב כובשת את המגרש

יש להקות שהזמן הופך אותן לזיכרון נוסטלגי, ויש כאלה שממשיכות לכבוש פסגות חדשות. חמישים שנה אחרי שהחלו...

כשהפוליטיקה נכנסת לפלייליסט

נתחיל בכך שלא אביע כאן היום עמדה פוליטית (אשתדל...). במקום זאת, אנסה לגעת בשירים שעשו זאת במקומי....

הערה 1

השאר תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

רביד כחלני אוצר בענבל: ארבעה אמנים, ארבעה מופעי סולו

החזון של רביד כחלני ממשיך להתפתח בחודש אוגוסט האחרון דיווחתי כאן על המהלך החדש של רביד כחלני במרכז...

וולוו V-SOUNDS: תל אביב מתמלאת במוזיקה ביום שישי

תל אביב מתכוננת ליום שישי מוזיקלי במיוחד. אירוע VOLVO V-SOUNDS מבקש להפוך כמה ממוקדי הבילוי המוכרים בעיר...

בין הקלפי לרחבה: פסטיבל PACOFEST מציע בחירה אחרת

יש משהו מסקרן במפגש שבין גלריה לאמנות לבין רחבת ריקודים. מצד אחד, יצירות שמבקשות מהצופה להתבונן, לחשוב...

כשהקולנוע פוגש את הרוקנ'רול בנמל יפו

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שהמוזיקה שלהם ממשיכה להתנגן בראש שנים אחר כך. לפעמים...

לחזור לאור: כשהמוזיקה מתגייסת להצלת חיים

שירים שיכולים לעשות את ההבדל יש ערבים שבהם המוזיקה מעניקה לנו הנאה, התרגשות וכמה שעות של בריחה מהמציאות....