קליפים חדשים

רועי נחום – ערבה

בהופעת בכורה בבלוג מוגש השיר "ערבה" המהווה את הרצועה הראשונה באלבומו החדש של רועי נחום, איש טלוויזיה ויוצר וידאו שבתוך תוכו הוא גם מוזיקאי, כותב, מלחין, יוצר. השיר נכתב בעת מסע שעשה רועי בהודו, בעודו חווה את התחושות שיצרו את המילים של השיר, המבקש לתאר עשיית שלום פנימי עם עצמו ועם הסביבה, רועי היה על רכבת וצפה מבעד לחלונותיה בערבה המתכופפת ברוח.

את מגע ידיו האמנותיות של רועי נחום כולכם בוודאי מכירים, כאמור במקצועו היומיומי הוא מטפל בתוכניות הפריים טיים הטלוויזיוניות ככוכב נולד, ארץ נהדרת, פעם בחיים וגולשי הספות. אך תשוקתו האמיתית היא האלבום שבדרך, הכולל שמונה שירים, שאת מימונו מבקש רועי לגייס באמצעות פרויקט הדסטארט.

על מנת להגיש את השיר באמצעות קליפ, חבר רועי עם בן רייס, וביחד הגו וכתבו את הקונספט, בן גם השתתף בתפקיד המאוד רגשי מול השחקן תומר דורון, שניהם מסמלים את הגוף והנפש, השכל והגוף, שביניהם יש שיתוף פעולה תמידי אך גם קשיים שעליהם יש להתגבר. הקליפ בוים וצולם ע״ רועי, וכמובן גם נערך.

 

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: