יום חמישי, ספטמבר 3, 2026

החיים עצמם: קוקו מאילת ומשפחתו נכנסים לריאליטי

"חיים של קוקו" מציבה במרכז משפחה מוזיקלית, חובות כבדים וחלום על הבמות הגדולות

קוקו מאילת מוכר היטב לאוהבי החפלות והמוזיקה הים־תיכונית. אחרים מכירים דווקא את החיקוי שיצר אסי כהן ב"שידורי המהפכה". כעת מבקשת סדרת דוקו־ריאליטי חדשה להציג את האדם שמאחורי הדמות.

"חיים של קוקו" עלתה אמש ב־yes והיא מכניסה את המצלמות לבית משפחת עובדיה. התוצאה מזכירה טלנובלה טורקית עם נשמה מזרחית והומור ישראלי. יש כאן משפחה חמה, רועשת, מצחיקה ובעיקר מלאה בחלומות.

הדוקו המשפחתי עובר לחפלה

הסדרה מצטרפת לז׳אנר הדוקו־ריאליטי המשפחתי, שצבר כאן קהל נאמן. סדרות כמו "הבוזגלוס" הפכו משפחה שלמה לגיבורת עלילה מתמשכת. הפעם מחליפים המיקרופונים והחפלות את מגרשי הכדורגל וחדרי ההלבשה.

בני משפחת עובדיה חיים ונושמים מוזיקה מבוקר עד לילה. הם מופיעים במועדונים, בשמחות ובאירועים פרטיים ברחבי הארץ. המוזיקה משמשת עבורם חלום, עסק משפחתי ומקור פרנסה. אלא שמאחורי הבדיחות והחגיגות מסתתרת מציאות מורכבת. המשפחה מתמודדת עם חובות, דאגות ולחצים שלא תמיד מגיעים לבמה. כל אחד מבניה מנסה להגשים חלום אחר בתוך המערבולת.

אחד רוצה להפוך לכדורגלן מצליח. אחר מבקש לבנות לעצמו קריירה כסוכן מוביל. התאומים לילו וים חולמים לפרוץ במוזיקה ולהגיע לבמות הגדולות. הבן הבכור מנסה להיחלץ מהחובות שאליהם נקלע.

האיש שמאחורי החיקוי

במרכז הסדרה ניצב קוקו מאילת, יעקוב עובדיה בשמו המלא. הוא מופיע כמעט בכל ערב ולעיתים מקיים שלוש הופעות ביום. בסצנת החפלות והמועדונים הוא כבר נחשב לאגדה חיה.

למרות הקריירה הארוכה, קוקו לא זכה להכרה רחבה מצד המיינסטרים. רבים עדיין מזהים אותו בעיקר דרך החיקוי של אסי כהן. חלקם כלל אינם יודעים שקוקו הוא זמר אמיתי.

הסדרה מבקשת להחזיר לו את הכבוד ולהעניק לו את מרכז הבמה. קוקו עצמו מסכם את העניין בדרכו הצבעונית: "כל האמנים שעושים עכשיו קיסריה או מנורה, קוקו עשה להם אמבטיה". כעת הוא רוצה להגיע בעצמו אל אותן במות גדולות. בדרך מחכים לו לחץ כלכלי, חובות כבדים ומתחים בתוך המשפחה. כל אלה אינם עוצרים אותו, אלא מגבירים את הרצון להתחיל מחדש.

משפחה שלא מפסיקה לחלום

קוקו מחזיק את בני הבית על כתפיו ומנסה לסייע לכולם. במקביל, הוא ממשיך להילחם גם על החלום האישי שלו. זהו מאבק של אמן ותיק בעולם שמבקש תמיד את הכוכב הצעיר הבא.

"חיים של קוקו" מציגה משפחה שעלולה להתפרק כלכלית, אך נשארת יחד. הצחוק, האהבה והמוזיקה מחזיקים אותה גם ברגעים הקשים. החפלה אולי רועשת, אבל מאחוריה פועם סיפור אנושי מאוד.

המשתתפים

קוקו מאילת (יעקוב עובדיה), מטי עובדיה, גד עובדיה, אלה עובדיה, איב עובדיה, דן עובדיה, ליאל אוחנה עובדיה, לילו עובדיה וים עובדיה.

קרדיטים

חברת הפקה: איתן ורוברטו הפקות | מפיקים אחראים: רוברטו בן שושן ואיתן בראון | מפיק: ארול קריספי | יוצרים: רוברטו בן שושן, איתן בראון וגלי מאיו כהן | במאית ועורכת תוכן ראשית: גלי מאיו כהן | הסדרה זמינה ב־yes TV DRAMA וב־yesVOD.

הכי חדשים

נועה קירל כבר לא רוצה עוד "לאב סונג"

במשך יותר מעשור צמחה נועה קירל מול קהל צעיר, שחלקו התבגר יחד איתה. ילדות ונערות הפכו אותה...

מפה לאוזן, מלוס אנג'לס לישראל

יש שירים שנכתבו לזמנם ונשארו בתוכו. אחרים ממשיכים להתגלגל בין תקופות, מלחמות, משפחות ויבשות. חמש קלאסיקות כאלה...

פותחים במה: סיפורים ישראליים חדשים עולים על הבמה

חול המועד סוכות מספק השנה סיבה טובה לצאת מהסוכה ולהיכנס לאולם. פסטיבל "פותחים במה" ע"ש ג'ני ברנדס...

אגדות המזרח נפגשות על במה אחת

כמה מהקולות המזוהים ביותר עם המוזיקה הים־תיכונית יתכנסו לערב משותף וחד־פעמי. המופע "אגדות המזרח" יגיע לאמפי פארק...

היה לנו עולם, ולכל אחד נשאר סיפור אחר

המחזה "היה לנו עולם" של תיאטרון חיפה הגיע אמש לבית ציוני אמריקה. אפשר לכנות את הערב מעין...

ארבעים שנה על המים: פסטיבל ג'אז בים האדום חוזר לאילת

יש פסטיבלים שמתקיימים בעיר מסוימת, ויש כאלה שהופכים לחלק מהצליל שלה. פסטיבל ג'אז בים האדום שייך ללא...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

פטיפון משיקה מועדון חברים חדש למוזיקאים

מאז שהתקליט התמוסס בין רגליו של הדיסק, עולם המוזיקה עבר כמה גלגולים. בהמשך כמעט נעלם גם הדיסק...

פרנק־אן־פורטר עזב את הטירה – טים קארי הלך לעולמו

השחקן והזמר הבריטי טים קארי הלך לעולמו בגיל 80. מנהלתו אישרה כי מת בשלווה בביתו בלוס אנג׳לס....

כששופן פוגש את ריו: אמיתי קורץ מצא את הסמבה שהסתתרה בתוך הקלאסיקה

ישנם רעיונות מוזיקליים שאפשר להסביר במשך דקות ארוכות. אחרים זקוקים לכמה שניות בלבד כדי לגרום לחיוך. קחו...

עוף החול יוצאת מג׳נסיס: הבמה הופכת לפסטיבל עצמאי ב־toX ראשון לציון

יש רגע שבו במה מפסיקה להיות רק במה. היא מפתחת אופי, קהל ואפילו קצב חיים משלה. זה...

איתי לוי מסמן וי על הבארבי

יש במוזיקה הישראלית כמה במות שהשם שלהן מספר סיפור עוד לפני שנדלק האור הראשון. מנורה מסמן כוח...

רעש לבן: שתים עשרה שעות של רוקנרול בקיסריה

הרוק הישראלי לא נעלם, הוא פשוט חיכה למתחם גדול וליום ארוך במיוחד. פסטיבל ״רעש לבן״ מבקש להעניק לו את הבמה הזאת בדיוק. ביום שישי, 9 באוקטובר, המארגנים יפתחו את שערי מתחם Zone Festival בקיסריה. מהצהריים ועד חצות יזרמו שם שתים עשרה שעות של רוקנרול. אנשי toMix אספו לדבריהם את כל מי שמעיר את השכנים. הם […]

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא