הקיץ חוזר לדק המרכזי של נמל תל אביב עם מוזיקה חיה ובריזה מהים. סדרת "חמישי אקוסטי" חוזרת גם השנה ומביאה ארבעה ערבים פתוחים לקהל באוויר הפתוח. הכניסה חופשית והלוקיישן הוותיק ממשיך לספק תפאורת קיץ תל אביבית מושלמת.
את הסדרה יפתח ילד ב-28 במאי. יפת ממשיך לבסס קול אישי ועדין בסצנה המקומית ומושך סביבו קהל הולך וגדל. במופע ישלב שירים מתוך האלבום "אהבה אחרת" לצד קטעים מה-EP החדש "כולנו חיים את אותם חיים".
ב-4 ביוני יעלה לבמה יהלי סובול עם מופע שינוע בין תחנות שונות בקריירה שלו. סובול ישלב שירים אישיים לצד יצירות שכתב לאמנים אחרים. הנוכחות הבימתית הישירה שלו תמיד מצליחה לחבר את הקהל כבר מהרגע הראשון.
שבוע לאחר מכן יגיע גבע אלון למופע אקוסטי אינטימי. אלון מביא לבמה שילוב מדויק של כריזמה שקטה, קול מחוספס ונגינת גיטרה מרשימה. האווירה הפתוחה של הנמל מתאימה במיוחד לשירים שלו.
את הסדרה ינעל פיטר רוט ב-18 ביוני. רוט ממשיך לשמור על מעמדו כאחד היוצרים והגיטריסטים האיכותיים בישראל. המופע ינוע בין שירים מוכרים לרגעים אינטימיים ושקטים מול הים.
כל ההופעות יתקיימו ברחבת הדק המרכזי סמוך לקרוסלה. פתיחת שערים תחל בשעה 20:00 והמופעים יחלו בשעה 20:30. הכניסה חופשית על בסיס מקום פנוי.

