יום חמישי, אוקטובר 8, 2026

פתיחה חזקה ל-"Michelle" של נועם בתן

מישל של נועם בתן מזנק בצפיות ובהימורים - נתוני צפייה גבוהים ברשת ובטלוויזיה כבר בשעות הראשונות וגם סימנים ראשונים משוק ההימורים האירופי

ערב החשיפה מביא גל צפיות

השיר Michelle בביצוע נועם בתן נחשף אמש לראשונה על המסך וברשת והמספרים הראשונים מצביעים על פתיחה חזקה במיוחד. בתוך פחות משתים עשרה שעות בלבד מגיע מספר הצפיות לכמעט מיליון וחצי בפלטפורמות הדיגיטל של תאגיד השידור הישראלי כאן ובערוץ היוטיוב הרשמי של תחרות האירוויזיון.

גם ברשתות החברתיות נרשמת תנועה ערה. באינסטגרם בלבד מגיעה החשיפה לשיר לכשמונה מאות אלף צפיות כבר בשעות הראשונות. בהשוואה לשנה שעברה מדובר בעלייה של כעשרים ושישה אחוזים בהיקף הצפיות בדיגיטל לשיר הישראלי.

גם על המסך הטלוויזיוני נרשמו נתונים יפים. משדר חשיפת השיר ששודר ב־כאן 11 הפך למשדר חשיפת השיר בעל הרייטינג הגבוה ביותר בשנים האחרונות. הממוצע לאורך התוכנית עמד על שלושה עשר נקודה שבעה אחוזי צפייה. כאשר השיר עצמו שודר מעט לפני עשר וחצי בלילה טיפס הרייטינג לשישה עשר נקודה אחד אחוזים שהם כארבע מאות עשרים ושמונה אלף צופים.

הנתון הזה בולט במיוחד על רקע המציאות הביטחונית המתוחה. למרות מתקפות הטילים מאיראן וירי הרקטות מלבנון, קהל גדול התיישב מול המסך וצפה בחשיפת השיר הישראלי. לפעמים גם ערב טעון מצליח לעצור לרגע עבור מוזיקה.

שוק ההימורים כבר מתעורר

במקביל לגל הצפיות והתגובות ברשת נכנס גם שוק ההימורים האירופי לפעולה. אתרי ההימורים הגדולים מציעים מדי שנה הימורים על תוצאות האירוויזיון. בין הפלטפורמות הבולטות אפשר למצוא את Bet365, William Hill, Betfair ו־Ladbrokes.

אתרי מעקב כמו EurovisionWorld מרכזים את הנתונים מכל הבוקמייקרים ומציגים תמונת מצב עדכנית של הסיכויים. על פי הטבלאות הראשונות שמתפרסמות ברשת ישראל כבר מתמקמת גבוה בצמרת. במספר אתרים היא מופיעה בין חמש המדינות בעלות הסיכוי הגבוה ביותר לניצחון. יחסי ההימורים מציבים את ישראל באזור שמעניק לה בערך אחד מכל עשרה סיכויים לניצחון כבר בשלב מוקדם של העונה.

צריך כמובן לזכור כי שוק ההימורים באירוויזיון משתנה כל הזמן. כל חשיפה של שיר חדש, כל חזרה על הבמה וכל תגובת קהל יכולים להזיז את הטבלה. ובכל זאת, אם לשפוט לפי התגובות הראשונות ברשת והמספרים שנרשמו כבר בלילה הראשון, Michelle של נועם בתן נכנס אל עונת האירוויזיון עם לא מעט תשומת לב.

בדרך אל הבמה הגדולה

את אירועי אירוויזיון 2026 ישדרו בישראל פלטפורמות תאגיד השידור הישראלי כאן. המשדרים יופיעו על מסך כאן 11, בתחנת הרדיו כאן 88, בשירות הסטרימינג כאן בוקס וביישומון הדיגיטלי של כאן.

נועם בתן יתמודד בחצי הגמר הראשון של התחרות שייערך ביום שלישי שנים עשר במאי. עד אז נראה שהמסע של השיר הישראלי כבר יצא לדרך עם הרבה מאוד תשומת לב מסביב.

הכי חדשים

מי מדבר בשם התרבות? יאיר לפיד פגש את נציגי קואליציית התרבות והיצירה

כבר דיווחנו כאן על מפגשים שקיימו נציגי ארגוני התרבות והיצירה עם גורמים במערכת הפוליטית. מטרתם הייתה לקדם...

שלמה ארצי חוזר לעוטף, ויש מקומות שבהם השירים נשמעים אחרת

 ם הטבות וכרטיסיםיש משהו בשירים של שלמה ארצי שהופך אותם לחלק בלתי נפרד מחיינו. לפעמים נדמה שהם...

סימני דרך: שבעה שירים, שבעה קליפים והחיים שאחרי השבעה באוקטובר

יש רגעים שבהם המוזיקה מפסיקה להיות רק אוסף של צלילים ומילים. היא הופכת למקום שבו אפשר להניח...

אחים – תובל חיים ממשיך את השיחה המוזיקלית עם יותם, עכשיו גם על המסך

יש סיפורים שהמוזיקה מצליחה לספר טוב יותר מכל מילה. סיפורם של האחים תובל ויותם חיים הוא אחד...

בוי ג'ורג' מכריז על מופע שני בישראל – ומקדיש אותו לקהילת הנובה

הקשר בין בוי ג'ורג' לישראל מקבל כעת פרק נוסף ומשמעותי במיוחד. אחרי שכל הכרטיסים למופע הראשון שלו...

פרדי ג'קסון הלך לעולמו: האיש שהעניק לשנות השמונים קול של אהבה

יש קולות שמספיקות כמה שניות כדי לזהות אותם. קולו הקטיפתי, החם והרומנטי של פרדי ג'קסון היה אחד...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

שותים מנדטים: המרץ 2 ועיתון הארץ נפגשים על הבר

המועדון האלטרנטיבי המרץ 2 ושכניו ממערכת עיתון "הארץ" יוצאים לשיתוף פעולה חדש. אנשי מערכת עיתון "הארץ" יוצאים...

הלילה הוא שירים: חנן יובל חוגג 80 עם חברים

אירוע של פעם ב-80 שנה יתקיים בנובמבר בהיכל התרבות בתל אביב. מיטב אמני ישראל יתכנסו לערב חגיגי...

שש דקות וארבעים שניות: פצ׳ה קוצ׳ה חוזרת להיכל התרבות

אירוע פצ׳ה קוצ׳ה תל אביב חוזר אל היכל התרבות במהדורה ה־26. המארגנים פתחו כעת את מכירת הכרטיסים...

20 אלף איש כבר הבטיחו מקום בטקס הזיכרון הלאומי

פחות מיממה הספיקה לציבור כדי לשריין 20 אלף מקומות. טקס הזיכרון הלאומי ממשיך לעורר היענות ציבורית רחבה....

צלילי בזלת חוזר: האוקטוברפסט של הצפון נוחת בקצרין

פסטיבל צלילי בזלת חוזר במהלך אוקטובר 2026 למרגלות הרי הגעש של הגולן. הפסטיבל יפתח את חגיגות היובל...

פסטיבל תל אביב חוזר ומרחיב את גבולות הבמה

פסטיבל תל אביב חוזר לעיר ומעמיק את החיבור בין מוזיקה ואמנות. המהדורה השנייה תתקיים בין 1 ל-8...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא