הזמר והמוזיקאירפי פרסקי, אחד הקולות האותנטיים והבלתי ניתנים לחיקוי של הרוק הישראלי, חוזר לאלבום הבכורה המיתולוגי שלו "כמה פעמים ספרת עד 10" במופע חגיגי וחד-פעמי שייערך בתאריך 18 בינואר 2026 במועדון רידינג בנמל תל אביב. כרטיסים זמינים כאן.
אלבום שהגדיר תקופה
האלבום "כמה פעמים ספרת עד 10", שהופק על ידי יעקב גלעד ויצא בסוף 1989, נחשב לפנינה אמנותית נדירה ברוק המקומי. הוא הציג קול חדש, בועט ומלא נשמה, עם להיטים שנחרטו בזיכרון הקולקטיבי – "מיליון דולר", "כמה פעמים", "פעם בשבוע" ו-טוב לי, טוב לי". האלבום זכה להצלחה מיידית, נמכר בזהב, והפך את פרסקי לשם דבר בסצנה הישראלית.
חזרה עם חברים ישנים וחדשים
לצדו של פרסקי יעלו לבמה גבע אלון – שגם מופקד על ההפקה המוזיקלית של הערב, ג'נגו, אסף רייס (תופים) ועומר אליאס (קלידים). יחד הם יחזרו אל הצליל המחוספס והחי של האלבום, אבל גם יעניקו לו נופך עכשווי שמחבר את הרוק של פעם לרוח התקופה.
35 שנה אחרי – זה עדיין מרגש
יש משהו כמעט סמלי בכך שפרסקי חוזר כעת לאלבום הבכורה שלו. אותו קול רועם ופרוע, ששר על בדידות, על חיפוש עצמי ועל ניסיונות לספור עד עשר ולהמשיך הלאה, מהדהד היום אחרת, בשל, מפויס ואמיתי מתמיד.
לפני מספר שנים חשף רפי פרסקי את הסיפור שמאחורי המילים שבשיר האלמותי הזה, הטו אוזן ופקחו עין.


יפה. עכשיו נותר לקבוע מועד נוסף להופעה.