הזמרת והיוצרת שני מאיו ממשיכה את דרכה לקראת הוצאת אלבום אולפן חמישי במספר, השבוע היא משחררת מתוכו את השיר "כל בלון" אשר נכתב והולחן על ידה בהפקתו המוזיקלית של נדב בלומר האחראי על הפקת האלבום המלא.
בשיר החדש משלבת שני מאיו טקסטים מתוך פתגמים מוכרים, ביניהם – "לא זהב ולא נוצץ", "כל בלון סופו להתפוצץ", ו"על השביל שלי פיזרת סוכריות", הנרטיב בשיר עוסק בעצם בלב שבור אך עם קורטוב שמחה. בית פזמון שמעוררים את הרגשות בין הדאון להתרוממות.
בעבודתה המוזיקלית מצליחה שני מאיו לשלב השפעות אורינטליות רבות ונרחבות החל מצלילים ששמעה בבית – טוניס, עיראק, מצרים וכן נגינה על הרמוניום הודי לצד סימפולים מתוך קלטת של אום כולתום שמצאה בחנות יד שניה.
השיר מלווה בווידאו קליפ אשר צולם ביום גשום על המזח של נמל תל אביב, עם רוחות חורפיות ודרמה של מזג האוויר.

