יום שישי, יוני 12, 2026

יעל דקלבאום – Surrender

שנתיים לאחר יציאתו של האלבום "What About The Women" משיקה המוזיקאית והיוצרת הבינלאומית יעל דקלבאום את אלבום הסולו השישי שלה – "Surrender" . האלבום כולל עשרה שירים חדשים שיעל כתבה הלחינה ועיבדה.

אמנם מדובר באלבום סולו אישי אולם יעל משתפת פעולה בשלושה מהשירים באלבום עם אמנים אורחים – עם הזמרת ממוצא פורטוגזי נסי גומז בשיר "The Missing piece", עם הזמרת והיוצרת אחינועם ניני בשיר – "The Answer" ועם הרוקר גבע אלון בשיר – "A kid in Me".

כמה מהשירים באלבום אף יצאו במעטפת של ביצוע חי בווידאו קליפ

יעל עברה דרך מסעות רבים עם המוזיקה כשבמהלך השנים האחרונות, המאבק הפרטי שלה כמוזיקאית הפך להיות מאבק למען הכלל. כפי שהרימה על נס את "מסע האמהות", היא הספיקה לחצות את העולם, מארץ לארץ, מצעדה לצעדה, מהופעה להופעה, וכעת היא מפנה את כל כוח היצירה שלה פנימה, לאני האישי.

האלבום החדש "Surrender" מהווה מסמך מוזיקלי, רוחני ונפשי מסוג אחר לחלוטין, מדובר בשירי אהבה מהסוג היותר אינטימי והחשוף ביותר שיעל כתבה אי פעם. בשונה מהמסרים האקטיביסטיים הברורים שנשמעו משיריה של יעל בשנים האחרונות, האלבום הזה מדבר אהבה, כמיהה, געגוע אל התמימות שנפגעה, את ההחלמה וההתמסרות לטבע האנושי הפנימי.

כך יעל עם יציאת האלבום לרשתות ובכלל – "מחמם לי את הלב לראות איך האלבום החדש התקבל ותודה כל כך על כל התגובות האוהבות שלכן.ם. דרך האלבום הזה התקרבתי מאוד לעצמי ועשיתי בו מסע משלים מיצירת מוזיקה למען הסיפור הקולקטיבי לעבר האישי. אני מגלה עכשיו דרך ההופעות, כמה דווקא השירים הקרובים והאינטימיים מחברים את הלבבות ברבדים עמוקים שלא העליתי על דעתי. לכן אני מתרגשת במיוחד לחלוק איתכן.ם את המוזיקה הזאת בהופעות ההשקה. 19/12 בפרדס חנה יתארחו אחינועם ניני ומירה עילבוני. 02/01 בתל אביב יתארחו אחינועם ניני וגבע אלון. ינגנו איתי על הבמה דרור טובול ומעיין דוארי. ובוודאי שגם נשיר עוד שירים שהתגעגעתם לשמוע."

כרטיסים להופעות
מרכז אמנויות הבמה פרדס חנה – אורחים אחינועם ניני ומירה עילבוני
היכל התרבות תל אביב – אורחים אחינועם ניני וגבע אלון

בשנת 2025 תמשיך יעל דקלבאום את המסע האישי שלה עם האלבום החדש ברחבי אירופה.

הכי חדשים

אידיוט! – הזיות של מטייל בודד

הסיפור שמאחורי הסיפור מעטים מכירים את אורי רוסו בשמו, למרות שמיליוני מאזינים ברחבי העולם כבר פגשו את היצירה...

ליעד ברוידא – Transcreations

אם אתם גוללים באינסטגרם או בטיקטוק, יש סיכוי שכבר שמעתם את ליעד ברוידא. גם אם לא ידעתם...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

כשהחלום ניצח את הכאוס: "Köln 75" חושף את האישה שהצילה את הלילה ששינה את הג'אז

כאשר ישבתי אמש באחד האולמות של סינמטק תל אביב וצפיתי ב"Köln 75", הסרט שמחזיר אל סיפורו של...

פסטיבל בלוז כנעני חוזר

פסטיבל בלוז כנעני חוזר הקיץ עם מהדורה שלישית ועם צעד משמעותי קדימה. האירוע יתקיים ב 27 באוגוסט...

תנועת רוח – כשהמחול יוצא מהאולם ופוגש את הטבע ברמת הנדיב

יש פסטיבלים שמתחילים עם כיבוי האורות באולם. "תנועת רוח" מתחיל דווקא כשהשמיים פתוחים. העצים מחליפים את קירות...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

הערב הגדול של הרוק הישראלי – חמישה יוצרים, במה אחת ופס קול של כמה דורות

חמישה מהשמות שעיצבו את הרוק הישראלי נפגשים לערב אחד של להיטים ופס הקול של כמה דורות שלום חנוך,...

אינפקטד מאשרום בדרך לנמל יפו – הלילה הלבן מתחיל לקבל צורה

תוכניית לילה לבן 2026 עדיין נחשפת בהדרגה, אך כבר עכשיו מסתמן אחד האירועים המסקרנים של הלילה הארוך...

מנהל האמנים בועז בן ציון הלך לעולמו

האיש שהפך את הייצוג למקצוע בן ציון נולד בשנת 1946 ועלה לישראל מבולגריה בילדותו. את דרכו בעולם הבידור...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא