לרגל יום האישה שחל במרץ, תיאטרון צוותא יציע שבוע (1-8.3) של מופעי מוזיקה, תיאטרון, וסטנדאפ ששמים את היצירה הנשית ואת הנשים בכלל במרכז עם מיטב ההצגות, המופעים ומפגשים מיוחדים על הבמה.
השבוע ייפתח במפגש אמנותי מרתק על הבמה בין הזמרת והיוצרת סי הימן והסופרת ליהיא לפיד בערב מיוחד של מוזיקה ומילים.
בהמשך השבוע התיאטרון יארח שניים מהפודקאסטים הלוהטים של התקופה שיעלו ויוקלטו לייב על במת צוותא – "אש!" (מבית "הפודיום") עם דורין אטיאס והאחים יונתן ודניאל גל, ו"ניאו פוליאקוב" עם יהודית מילוא ויעל פוליאקוב.
בתחום התיאטרון יעלו ההצגות "חשמלית ושמה תשוקה" בבימויו של עודד קוטלר, המונודרמה החדשה "אהבה וחושך" מאת ובביצוע עדי עציון המגוללת את סיפורה של פניה, אמו של עמוס עוז, ו"השונית" המשלבת תיאטרון ומחול (מאת ובבימוי תמר עמית יוסף).
חובבות וחובבי הסטנדאפ יוכלו להכיר את הדור הבא של הסטנדאפיסטיות במסגרת "מועדון הסטנדאפיסטיות של צוותא" (בהשתתפות טל מיכלוביץ, חגית גינזבורג, רונה נבון, עמית הרשקוביץ ואופיר סגרסקי), כרמל נצר תעלה לבד על הבמה עם "לא סטנדאפ", אורית זפרן תחגוג במסיבת ניצחון אוטוביוגרפית עם המופע "מיינדפאק", ונעמה לופו תעלה את מופע הספוקן וורד המוזיקלי (והאוטוביוגרפי גם הוא) "רמלה".
מועדון הזמר הוותיק של אפי נצר שפותח בימים אלו עונה חדשה, יציין גם הוא את יום האישה בערב זמר מיוחד בו יתארחו הזמרות לירן ספורטה ובטי פבלו.
התוכנייה המלאה, פרטים וכרטיסים בקישור: https://www.tzavta.co.il/category/22

