קליפים חדשים

שרק ואורי קומאי – משהו באוויר

שי "שרק" הורוביץ מאחד כוחות עם אורי "דודו פארוק" קומאי בקליפ חדש לקראת פסטיבל הסטלות של שרק בגגרין, צפו, יש גם כרטיסים

בואו נתחיל מהסוף, את השם "דודו פארוק" אתם בטוח מכירים, הדמות הבימתית שיצר אורי קומאי ופרצה לתודעה לפני מגפת הקורונה, כבשה כל במה וכיכר רחוב עד שהחלה לגווע בעקבות צעדים ממסדיים שמנעו את השתתפותו באירועים מסחריים במערב ראשון לציון בעקבות לחץ הורי לא מתון בכלל.

את שי הורוביץ, או כפי שהוא מכנה עצמו בטייטל הבימתי "שרק" על שם מימדי גופו המאוד לא קטנים, מכירים היטב בסצנת הראפ. שי שגדל כנער דתי בהתנחלות שערי תקווה החל להתעסק במוזיקת ראפ מגיל צעיר מאוד, את הפריצה הגדולה שלו הוא עשה כאשר התחבר עם הראפר צוקוש והשניים יצאו עם שורת להיטים ושני אלבומים.

מאז הספיק שרק להשיק שלל להיטי ראפ וטראפ ושני אלבומי סולו.

כעת עומד שרק לקיים מופע גדול ביום חמישי הקרוב במועדון גגרין בתל אביב תחת הטייטל – "פסטיבל הסטלות של שרק" כאשר כיאה לשחקן פוקר חד וממולח הוא משאיר קרוב לחזהו את שמותיהם של האורחים שיעטרו את המופע.

אולם אחד מהם נחשף אמש כאשר קליפ בו שרק משתף פעולה עם אורי קומאי הושק לרשתות החברתיות. השיר "משהו באוויר" נכתב והולחן במשותף בידי הורוביץ וקומאי, והופק מוזיקלית על ידי נאור טיבי ודניאל צ׳רננקו.

פסטיבל הסטלות של שרק יתקיים כאמור בתאריך 20 באפריל במועדון גגרין בתל אביב. כרטיסים זמינים כאן.

 

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: