שבת, יוני 20, 2026

להקת THE BLACK KEYS מגיעה לישראל

להקת THE BLACK KEYS תגיע לישראל בפעם הראשונה! הצמד שהחזיר את הגאראז׳-רוק לאופנה בשני העשורים האחרונים ועל הדרך גרף אינספור גראמיז, בריטס ועוד פרסים שווים, ממשיך לצעוד עם הגרוב שלו היישר ללב המעריצים בכל העולם.

הבלאק קיז יעצרו אצלנו להופעה אחת בלבד בסופו של סיבוב אירופאי מפואר שיכלול את מיטב פסטיבלי הענק של היבשת.  הם יחגגו איתנו את יציאת האלבום ה- 11 שלהם – Dropout Boogie, יחד עם אורחת מקומית, ואהבת הרוק החדשה שלנו הנסיכה נינט.

דן אורבך (גיטרה ושירה) ופטריק קרני (תופים) הם הצמד The Black Keys שהכירו כשהיו קצת פחות מבני 10, כשהאחים שלהם שהיו חברים מהשכונה עודדו אותם לבלות יחד ולנגן. כעבור עשור, בתחילת שנות האלפיים הם נשרו מהמכללה כדי להקים יחד את הבלאק קיז.

אורבך וקרני הושפעו רבות ממוזיקת הבלוז והרוק, והשירים שלהם משקפים את זה, וחתימת הסאונד הייחודית שלהם התפתחה מתוך שיטת העבודה העצמאית באולפני הקלטה מאולתרים למרות שהם יכלו להרשות לעצמם אחרת.

את אלבומם החמישי הם כבר הקליטו באולפן מקצועי עם המפיק זוכה הגראמי דיינג'ר מאוס (הגורליז, נרלס ברקלי) שהמשיך וליווה אותם גם באלבומים שאחרי.

המוסיקה שלהם וההפקה של דיינג'ר מאוס הביאה להצלחה הגדולה עם שירים כמו "Tighten Up", "Fever", "Lonely Boy"  שצעדו במצעדים הבינלאומיים, זכו ב-5 גראמי ובפרסים רבים אחרים.

עם 11 אלבומים בעשרים שנים, הצלחה במצעדים השונים, מועמדויות וזכיות בפרסים בכל העולם, הבלאק קיז זכו כבר מהשיר הראשון באהבת הקהל שהובילה לסיבובי הופעות בכל העולם עם לו"ז הופעות צפוף והופעות סולד אאוט.

לצד קהל מעריצים שהלך וגדל מהאלבום הראשון, גם חברות מסחריות שמו אוזן ואהבו את מה ששמעו. המוזיקה של הבלאק קיז כיכבה בפרסומות, בסרטים ובסדרות אמריקאיות שונות כבר מהאלבום הראשון והם מכרו מעל 300 שירים למטרות מסחריות במהלך השנים.

20 שנה אחרי יציאת אלבום הבכורה שלהם "The Big Come Up" יצא אלבומם האחת עשרה "Dropout Boogie" וזאת סיבה מעולה לארח אותם כאן בישראל בפעם הראשונה, עם הלהיטים הגדולים והשירים מתוך האלבום האחרון.

את האורחת שלנו בערב הרוק הכי מרענן בעונת ההופעות של ישראל 2023, אין באמת צורך להציג, אז נעשה את זה בקצרה ממש:

נינט פורצת את הדרך המאוד מיוחדת שלה בשנים האחרונות בגאון, ובחדוות יצירה נדירה. תמיד היינו מעריצים של האישה, וגאים מאד להזמין אותה לקחת חלק בערב המיוחד הזה.

סייב דה דייט – יום שני, 10 ביולי 2023 לייב פארק, ראשל"צ

על הבאת ההרכב לישראל אחראי משרדו של האמרגן שוקי וייס. מכירת הכרטיסים החלה – כרטיסים במחיר החל מ- 334 שח (מכירה מוקדמת / מלאי מוגבל)

לכרטיסים >> https://bit.ly/3J7JMl2  או חייגו *9066

 

 

 

 

הכי חדשים

ליהי טולדנו בגילה וננסי: חמישה שירים, ערב אחד והרבה נשמה

, וש קליפים שנועדו לקדם שיר, יש הופעות שנועדו למכור כרטיסים, ויש יצירות שמבקשות לספר סיפור רחב...

קיץ של תנועה: מופעי המחול העצמאיים ממלאים את יולי ואוגוסט

חודשי יולי ואוגוסט מביאים עמם שורה של יצירות מחול ופרפורמנס חדשות ומסקרנות. חלקן חוזרות לבמה לאחר הצלחה...

אביב גפן מפוצץ את הפארק והקהל בעננים | נשף רוק 14

הדרך אל הנשף נשף רוק 14 היה מהמם. שילובים נדירים עם אורחים אהובים שזכינו לחוות עימם זריקה נוסטלגית...

תזמורת המהפכה שרה בצוותא

כשהזיכרון הופך לחומר חי יש מופעים שמסתיימים במחיאות כפיים חמות. יש מופעים שמשאירים אחריהם חיוך. ויש ערבים נדירים...

האוזן השלישית פותחת בית חדש, האוזן נשארת במקומה

יש מקומות שמוכרים מוזיקה. יש מקומות שיוצרים תרבות. האוזן השלישית שייכת לסוג השני. במשך עשרות שנים היא ליוותה...

שלמה והאנדלוסים: פטריק סבג פותח דלת חדשה לשיריו של שלמה ארצי

פטריק סבג אוהב לקחת סיכונים. צריך לא מעט אומץ כדי להיכנס אל תוך הקטלוג של שלמה ארצי....

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

היכונו לאירועי לילה לבן 2026

תל אביב-יפו תלבש לבן בלילה שבין חמישי לשישי, 25 ביוני, ותציע לתושבים ולמבקרים מסע תרבותי חוצה שכונות,...

פסטיבל מנופים 2026 יפתח את שערי ההכרה עם אמנות, מוזיקה ופרפורמנס ברחבי ירושלים

חמישה ימים של יצירה עכשווית יהפכו את ירושלים למרחב של מפגש בין אמנות, חברה וזיכרון יש פסטיבלים שמציגים...

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור, שידור חי מהשטח

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא