יום שלישי, אוקטובר 13, 2026

להקת Three days Grace תגיע לישראל באוקטובר

ההרכב המצליח שמכר מיליוני עותקים מאלבומיו ברחבי העולם ואחראי בין היתר ללהיטים כמו Never Too Late ו- Animal I Have Become יגיע להיכל טוטו בחולון להופעה אחת שתתקיים בתאריך 15.10.22. מכירת הכרטיסים תחל ביום רביעי 30 במרץ.

להקת הפוסט גראנג'/רוק Three days Grace נחשבת לאחת מהלהקות הקנדיות המצליחות בכל הזמנים. אלבומיה נמכרו בלמעלה מ- 10 מיליון עותקים בעולם מאז הקמתה בשנת 1997. ללהקה מעריצים רבים בישראל, שאף ניסו לפני מספר שנים להביא אותם לארץ. השבוע הכריזה הלהקה על הטור האירופי שלה, ובו לצד מופעים בגרמניה, פולין, בלגיה ואיטליה גם מופע ראשון אי פעם בישראל שיופק ע"י חברת פרוגסטייג'.

אלבום הבכורה של הלהקה – שיצא בשנת 2003, היה להצלחה הדרגתית, כשלאחר פתיחה צנועה הגיע לאחר שנים למכירות של למעלה ממיליון עותקים. את הפריצה הגדולה עשתה הלהקה עם אלבומה השני – One-X שיצא בשנת 2006, והגיע למעמד של אלבום פלטינה-משולש בארה"ב ובקנדה עם מכירות של למעלה מ 3 מיליון עותקים.

האלבום כלל את להיטי הענק Never Too Late, Animal I Have Become ו- Pain.

בשנת 2009 הוציאה הלהקה אלבום פלטינה נוסף – Life Starts Now, שכלל את הסינגלים המצליחים Break ו-The good life.

מאז הוציא ההרכב אלבומים נוספים, ובחודש מאי הקרוב צפוי לצאת אלבום חדש שביעי במספר, שהסינגל הראשון שלו שיצא בנובמבר האחרון – So Called Life, כבש את המקום הראשון במצעד שירי הרוק של הבילבורד, וגם מככב בעשירייה הראשונה במצעד הרוק הבינלאומי של ישראל של רדיו זה רוק למעלה מחודשיים.

בהופעתה בהיכל טוטו חולון צפויה הלהקה לבצע את מיטב שיריה מכל הזמנים.

את להקת Three Days Grace מביאה לישראל חברת ההפקות פרוגסטייג', שכבר הביאה לארץ הרכבי ענק בהם Dream Theater, להקת Disturbed וממש לאחרונה את סולן רמשטיין Till Lindemann.

מחירי הכרטיסים נעים בין 249 ש"ח ל 499 ₪. מכירת הכרטיסים תחל ביום חמישי 31.3 באתר https://eventbuzz.co.il/TDG , הקישור יהיה פעיל מיום תחילת המכירה. 30 במרץ.

הכי חדשים

לחזור לאור: כשהמוזיקה מתגייסת להצלת חיים

שירים שיכולים לעשות את ההבדל יש ערבים שבהם המוזיקה מעניקה לנו הנאה, התרגשות וכמה שעות של בריחה מהמציאות....

פצ'ה קוצ'ה 26: שירי דיקטטורים וקמילה אחת גדולה

יש אירועי תרבות שאתה מגיע אליהם כשאתה יודע בדיוק מה תקבל. ויש את פצ'ה קוצ'ה. אירוע שבו...

מה שהיה לי בית: ישי שוורץ והקול השקט של ההדף השלישי

מי שמכיר את ישי שוורץ מעולם המטאל והרוק הכבד, רגיל לפגוש אותו בסביבה מוזיקלית אחרת לחלוטין. במשך...

מוסא: כשמשה רבנו פוגש את הגנאווה בלב הסהרה

יש משהו כמעט סמלי בשני מוזיקאים ישראלים שיוצאים אל המדבר כדי לחפש צלילים חדשים. במיוחד כאשר מדובר...

נטליה אוסיפובה חוזרת לישראל: כוח הטבע עולה על הבמה

יש רקדניות שמצטיינות בטכניקה, אחרות ניחנות בכריזמה בימתית יוצאת דופן. מדי פעם מופיעה רקדנית שמצליחה לחבר בין...

דוד ד'אור חוגג 35 שנות קריירה עם תזמורת ואורחים

יש קולות שמזהים כבר בצליל הראשון. דוד ד'אור הוא בהחלט אחד מהם. במשך שלושה עשורים וחצי הוא...

השאר תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

לחזור לאור: כשהמוזיקה מתגייסת להצלת חיים

שירים שיכולים לעשות את ההבדל יש ערבים שבהם המוזיקה מעניקה לנו הנאה, התרגשות וכמה שעות של בריחה מהמציאות....

המוזיקה הישראלית יוצאת לעולם: פסטיבל החשיפה הבינלאומית 2026

כשהמוזיקה הישראלית פוגשת את העולם לא בכל יום מגיעים לישראל אנשי תעשיית מוזיקה בינלאומיים כדי להקשיב למה שקורה...

שותים מנדטים: המרץ 2 ועיתון הארץ נפגשים על הבר

המועדון האלטרנטיבי המרץ 2 ושכניו ממערכת עיתון "הארץ" יוצאים לשיתוף פעולה חדש. אנשי מערכת עיתון "הארץ" יוצאים...

הלילה הוא שירים: חנן יובל חוגג 80 עם חברים

אירוע של פעם ב-80 שנה יתקיים בנובמבר בהיכל התרבות בתל אביב. מיטב אמני ישראל יתכנסו לערב חגיגי...

שש דקות וארבעים שניות: פצ׳ה קוצ׳ה חוזרת להיכל התרבות

אירוע פצ׳ה קוצ׳ה תל אביב חוזר אל היכל התרבות במהדורה ה־26. המארגנים פתחו כעת את מכירת הכרטיסים...

20 אלף איש כבר הבטיחו מקום בטקס הזיכרון הלאומי

פחות מיממה הספיקה לציבור כדי לשריין 20 אלף מקומות. טקס הזיכרון הלאומי ממשיך לעורר היענות ציבורית רחבה....

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא