שירי מימון, אניה בוקשטיין, אקו – בנות
שיתוף פעולה ראשוני בין שירי מימון, אניה בוקשטיין ואקו בשיר חדש - "בנות", האזינו

כמו שנחשף אמש במהלך שידור חי בעמוד האינסטגרם של הזמרת שירי מימון אליו הצטרפה הזמרת, השחקנית והיוצרת אניה בוקשטיין הן משיקות הבוקר שיר חדש בו שותפה גם הראפרית אקו מורגנשטרן. השיר "בנות" נכתב במשותף בידי שירי מימון, אניה בוקשטיין, אקו והולחן בידי אניה, שירי וג'ורדי שגם הפיק מוזיקלית. העצמה נשית אמרנו?!
כך שירי מימון הבוקר עם השקת השיר – "אחרי שנתיים שהשיר בעשייה, זה קורה! הצלחנו ליצור שיר שאנחנו עומדות מאחוריו וגאות בו. יחד עם ג׳ורדי נהננו מכל רגע באולפן ושיתוף הפעולה בינינו יגיע לשיאו בהופעה הקרובה שלי בהאנגר 11, שם נצלם וידאו קליפ לשיר בלייב יחד עם הקהל המדהים שלי."
גם אניה בוקשטיין מספרת – "כיף גדול לחזור לעשייה המוזיקלית שלי בשיתוף פעולה לוהט עם שירי ואקו האדירות, שכל רגע ביחד באולפן ומחוץ לו חידד לנו כמה החיבור הזה הוא אמיתי ונכון. נהנו לעוף ביחד! עכשיו תעופו גם אתם!"
ומצטרפת אקו – "בתוך תקופת עשייה מדהימה עבורי עם אלבום סולו חדש והופעות, כמה כיף לחבור לרגע לנשים מעולות ולמפיק על כמו ג'ורדי, ולייצר משהו בעבודה משותפת. מקווה שיעשה טוב בחוץ כמו שזה עשה בפנים"
את שלושת הבנות תוכלו לראות מבצעות את השיר בלייב במופע Live & Party של שירי מימון, בתאריך 4.11 בהאנגר 11, שם תצלם השלישייה את הקליפ הרשמי לשיר החדש בהופעה חיה.