יום שני, יוני 15, 2026

רותם כהן חלה בקורונה

לאחר שביצע 2 בדיקות שונות התגלה הזמר והיוצר רותם כהן כחיובי לנגיף הקורונה. כעת הוא נאלץ לבטל הופעות בפסטיבל הבירה באור יהודה , באירוע הקיץ של קרית מלאכי ובשני אירועי חברה שתוכננו להתקיים השבוע.

הזמר הודיע על כך באמצעות פוסטים  שהעלה הן לקבוצת המעריצים שלו בפייסבוק – רותם כהן המשפחה במילים הבאות תוך שהוא שומר על רוח חיובית והומור – "סך הכל אני איש חיובי מה שנקרא".

והן את הסיפור המלא האינסטגרם שלו בזו הלשון – "מסתבר שאתה לא חייב לצאת למסיבות הדבקה, ואפילו לא למועדון לילה או בר שכונתי כדי לחזור הביתה עם הקורונה. אבל מה שכן, לפני שלושה ימים הופעתי באירוע פרטי שהתנאי להופעה היה שאני והצוות שלי נבדק לפני הכניסה לאולם וכך היה וכמובן כולנו יצאנו שליליים. למחרת – עוד הופעה עם עוד בדיקה שלילית. מסתבר שעם כל האהבה שקיבלתי במשך כל ההופעות של אותו השבוע, קיבלתי עוד מתנה קטנה שלא איחרה לתת אותותיה וכנראה דגרה בי מספר ימים. אני לא יודע ממי, מתי וזה גם לא באמת משנה. התחלתי בסוף השבוע להרגיש חלש, מצומרר, עם חום גוף לא יציב, לשמחתי הרבה שי בת זוגי נבדקה ויצאה שלילית, ושאר הסובבים אותי גם. אבל נאלצתי לוותר על כמה הופעות השבוע, ואני מקווה שלא אצטרך לוותר על יותר מזה. בעוד 10 ימים אני בלי נדר אמור לצלם את הפרסומת החדשה של אייס עליה עמלנו לא מעט עם צוות מטורף שכולנו מתרגשים לקראת, ואין מצב שזה לא יקרה! וכמובן.. החזרות לקיסריה למופע החדש מתחילות מיד בתום הצילומים, והקליפ לשיר החדש… אבל מה שעוד קרה והעציב אותי נורא, זה שסבא של שי שלי נפטר ולא יכולנו ללכת להלוויה אמש… ושי שהיתה בהפרדה ממני ובעצמה לא יכולה היתה ללכת להפרד מסבא שלה אליהו האהוב ז״ל ולא יכולתי לחבק אותה. בכל אופן, מה שצריך לקרות קורה, ולהכל יש סיבות. אני מאמין בקב״ה, ומה שנמנע מאיתנו כנראה לא סתם. תשמרו על עצמיכם, זה לא סימפטי כל כך כל התהליך החלמה הזה. אבל מעכשיו אני אתכם בסטורי מעדכן איך בבידוד, לאן השיעמום לקח אותי, ואולי תגידו לי מה לאכול כדי להראות לכם שאין לי טעם וריח.."

אנחנו נאחל לו תהליך החלמה קל ומהיר. הסיפור תפס אותנו מיד אחרי שעברנו חיסון שלישי. בריאות מלאה רותם!!

הכי חדשים

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

שלומי שבן ושלמה גרוניך – כשהפסנתר הופך לשפה משותפת

אמש יצאנו למסע מוזיקלי עם שני ענקים של היצירה הישראלית, שלמה גרוניך ושלומי שבן. כבר מהרגע הראשון...

לא הייתם צריכים, אבל טוב שעשיתם

יש הצגות שאתה זוכר בזכות סצנה אחת. יש הצגות שאתה זוכר בזכות שחקן אחד. ויש הצגות נדירות...

יוני על רחבת המחול – אוהד נהרין, רקדני בת שבע ויוצרים עצמאיים מזמינים את הקהל למסע של תנועה ודמיון

יש משהו מעודד בעובדה שדווקא בתקופה שבה נדמה שהמציאות המקומית אינה מפסיקה לטלטל, עולם המחול ממשיך לנוע...

אידיוט! – הזיות של מטייל בודד

הסיפור שמאחורי הסיפור מעטים מכירים את אורי רוסו בשמו, למרות שמיליוני מאזינים ברחבי העולם כבר פגשו את היצירה...

לילה של מילים וצלילים – הספרייה הלאומית חוגגת את שבוע הספר עם מחווה חד פעמית ליונה וולך

חודש יוני מזוהה כמעט באופן אוטומטי עם שבוע הספר העברי. ברחבי הארץ מוקמים דוכני הספרים המוכרים, הסופרים...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור, שידור חי מהשטח

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

הערב הגדול של הרוק הישראלי – חמישה יוצרים, במה אחת ופס קול של כמה דורות

חמישה מהשמות שעיצבו את הרוק הישראלי נפגשים לערב אחד של להיטים ופס הקול של כמה דורות שלום חנוך,...

אינפקטד מאשרום בדרך לנמל יפו – הלילה הלבן מתחיל לקבל צורה

תוכניית לילה לבן 2026 עדיין נחשפת בהדרגה, אך כבר עכשיו מסתמן אחד האירועים המסקרנים של הלילה הארוך...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא