יום שני, יוני 22, 2026

דני עבר הדני – אלבום בכורה

אחרי שהשיקה את השיר "נשיקות מתוקות" אשר נכתב, הולחן, הופק ומבוצע בידיה לפני כשבועיים, משיקה הבוקר המוזיקאית דני עבר הדני את אלבום הבכורה שלה הכולל 5 רצועות שנכתבו והולחנו ע״י דני עבר-הדני מלבד השיר ״נקר״ שנכתב יחד עם רמי פורטיס.

כך דני על האלבום הטרי – "…זו הזדמנות נהדרת לשתף שלקח לי הרבה זמן להגיע לדבר הזה של לעשות מוסיקה משלי, למרות שהתעסקתי בזה מגיל מאוד צעיר ואפילו לפני עשור הופעתי עם שירים שלי משהו כמו שנתיים, הפסקתי, אבל מאז ועד עכשיו תמיד קיים היה הרצון ליצור את הדבר הזה, שירגיש הכי אמיתי עבורי ובזה הצלחתי. אז אני הכי מתרגשת להתחיל איזה משהו חדש בחיים שלי ורוצה גם לומר תודה לכל מיני אנשים שעזרו לזה לקרות. תודה לאורי קוטנר על ייעוץ מוסיקלי ונגינה והרבה מעבר לזה, תודה לזוהר גינזבורג שניגנה כה יפה בגיטרה בשירים ״באני״ ו״אולי מחר״, לניר שלמה על קולות בשיר ״באני״, לנעה איילי שניגנה צ׳לו ולספי ציזלינג שחיצרץ באחד השירים, לרמי פורטיס שעזר לי וכתב איתי את השיר ״נקר״, תודה לעומר שונברגר על מיקסים שהיה לי הכי תענוג לשבת איתו ולעבוד איתו, תודה לאדם עבר-הדני אח שלי האהוב על מיקס לשיר ״נשיקות מתוקות״, תודה נעם לוינברג על מאסטרינג מהלב, תודה לסבטה שלגובסקיה על צילום התמונה לעטיפת האלבום ועל הקליפ המהמם שעשית, תודה לאיתמר ממון על עיצוב גרפי, תודה לליאור אינס, דן בסמן ונעם דרויש שאחראים על שיווק והפצה ועוזרים לי בעוד מלא דברים. תודה לספי שלי אהוב ליבי האחד והיחיד שתומך תמיד והקשיב לסקיצות ועזר וצילם והפיק , תודה למשפחה שלי ולחברים ולחברות וכל מי שהיה שם בדרך, הרבה אהבה לכולכם."

הכי חדשים

פסטיבל סוף הקיץ של תיאטרון אורנה פורת חוזר לתל אביב

פסטיבל סוף הקיץ של תיאטרון אורנה פורת יתקיים בין 20 ל־26 באוגוסט. הפסטיבל יציע שבוע של הצגות, מחזות...

הדג נחש חוגגים 30 שנה בקיסריה

שלושים שנה לאחר שהחלו את דרכם בירושלים, חברי הדג נחש מגיעים לציון דרך משמעותי במיוחד. הלהקה תחגוג...

טוהר קדוש – עומק נורא גדול

יש אלבומים שמבקשים להרשים. יש אלבומים שמבקשים לגעת. מיני האלבום החדש של טוהר קדוש שייך לסוג השני. "עומק...

פסטיבל מגדה 2026: שלושה ימים של מוזיקה, אמנות וקהילה

בין 3 ל־5 בספטמבר ישוב פסטיבל מגדה, מיסודו של פסטיבל יערות מנשה המיתולוגי, אל מרכז התרבות מגדה...

פסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים חוזר: מחווה לחינוכית, הפקות מקור ומופעים חינמיים

פסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים ישוב הקיץ בפעם ה־36 ויציע שלושה ימים של תרבות, יצירה ובידור לכל...

הצליל השמיני: אהוד בנאי מוביל מסע תת קרקעי חדש במערות הפעמון

מערות הפעמון בגן הלאומי בית גוברין מושכות מדי שנה אלפי מבקרים. החללים העצומים שנחצבו בסלע הקירטון יוצרים...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

פסטיבל מגדה 2026: שלושה ימים של מוזיקה, אמנות וקהילה

בין 3 ל־5 בספטמבר ישוב פסטיבל מגדה, מיסודו של פסטיבל יערות מנשה המיתולוגי, אל מרכז התרבות מגדה...

אינדינגב 2026 חוזר למדבר עם חגיגות 20 שנה וליינאפ מסקרן

הפסטיבל האהוב חוזר למתכונת המלאה אינדינגב ישוב למצפה גבולות בין 15 ל 17 באוקטובר 2026. השנה יציין הפסטיבל...

היכונו לאירועי לילה לבן 2026

תל אביב-יפו תלבש לבן בלילה שבין חמישי לשישי, 25 ביוני, ותציע לתושבים ולמבקרים מסע תרבותי חוצה שכונות,...

פסטיבל מנופים 2026 יפתח את שערי ההכרה עם אמנות, מוזיקה ופרפורמנס ברחבי ירושלים

חמישה ימים של יצירה עכשווית יהפכו את ירושלים למרחב של מפגש בין אמנות, חברה וזיכרון יש פסטיבלים שמציגים...

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא