יום שישי, אפריל 17, 2026

עדן אלנה LIVE לפני הטיסה לאירוויזיון

המון התרגשות, זה ממש עומד להתקיים בעוד ימים ספורים, עדן אלנה חזרה השבוע אל מתחם D CITY ליד ירושלים, המקום בו צילמה את הקליפ לשיר Set Me Free, למופע LIVE ייחודי בו היא מבצעת גרסאות אקוסטיות לשיר Set Me Free עימו תייצג את ישראל באירוויזיון, וכן לשיר Arcade של דאנקן לורנס שזכה באירוויזיון 2019 שנערך בישראל. עוד היא מבצעת גירסא משלה לשיר Fuego של אלני פוריירה ו-Listen של ביונסה.

עדן והמשלחת הישראלית עובדים במרץ לקראת הנסיעה לתחרות האירוויזיון שתתקיים השנה ברוטרדם שבהולנד תחת מגבלות קשות בשל נגיף הקורונה. בימים האחרונים עדן עובדת מסביב לשעון ומבלה מדי יום בחזרות גנרליות על המופע הבימתי לאירוויזיון וכן קיימה עשרות ראיונות לכלי התקשורת הבינלאומיים באמצעות הזום. המשלחת הישראלית לאירוויזיון תמריא ביום שבת הקרוב, ה-8 במאי.

החזרה הראשונה של ישראל על בימת האירוויזיון תתקיים ביום ראשון ה-9 במאי בשעה 14:40 שעון ישראל ובמועד זה גם ייחשפו בפני העיתונאים וקהל חובבי האירוויזיון הבימוי וההעמדה של הנאמבר הישראלי וכן תיחשף השמלה עימה עדן תופיע בתחרות ואשר עוצבה על ידי המעצב אלון ליבנה והסטייליסט איתי בצלאלי.

כך עדן אלנה לקהל הישראלי – "אני שמחה ונרגשת שהגיע הרגע וזה סוף סוף קורה! עם הביטול של האירוויזיון בשנה שעברה וכל התלאות שבדרך היו רגעים שבהם חשבתי שגם השנה התחרות תתבטל וזה מרגיש נהדר שאני אוכל לעלות על הבמה הגדולה ברוטרדם ולייצג את ישראל בצורה הכי טובה שאפשר."

תחרות האירוויזיון תועבר בשידור חי בכאן 11 בתאריכים 18,20,22 במאי.

 

הכי חדשים

חוזרים לשגרה לכבוד יום העצמאות

כן, אני יודע שזה מתחיל להטריף ולשגע, השינויים כל כמה שעות אבל אלו העובדות - חוזרים לשגרה...

היום החדש של אבטה בריהון

יש אלבומים שנשמעים טוב ברקע. Addis Ken של אבטה בריהון לא עובד ככה. הוא דורש הקשבה. הוא...

כך ייראה חג העצמאות השנה

ערב יום הזיכרון וערב יום העצמאות של 2026 מסמנים נקודת שבר עבור קהילת האמנים ועובדי הבמה. מדובר...

האופרה הישראלית חוזרת עם סלומה

אחרי השבתה מאונס בעקבות המערכה הצבאית, האופרה הישראלית חוזרת לפעולה ומכריזה על חידוש העונה. היא עושה זאת...

דורית ראובני ודודו זכאי – האדמה שלי

יש משהו כמעט מתבקש, אפילו טבעי, בחזרה של דורית ראובני ודודו זכאי לאולפן. לא מתוך ניסיון להמציא...

בין פירוק להישרדות – הצצה נדירה לחזרות באנסמבל בת שבע

היום בשעות הצהריים המוקדמות הגעתי לסטודיו של אנסמבל בת שבע בשלב שבו הדברים עדיין פתוחים ולא סגורים....

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

יום חנויות התקליטים 2026 יצויין בישראל

יום חנויות התקליטים 2026 - כשהוויניל חוזר לחיים גם בישראל בשבת הקרובה, 18 באפריל 2026, יצוין ברחבי העולם...

להקת טיפקס מחזירה את החיים לבארבי

אחרי ימים לא פשוטים, יש רגעים שבהם התרבות פשוט חוזרת לנשום. מחר בערב ייפתחו שוב דלתות מועדון...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

מצעד הלהקות הצבאיות יוצא לדרך

תחנת הרדיו כאן גימל פותחת את ההצבעה למצעד השנתי ליום העצמאות וממקדת השנה זרקור על אחד הפרקים...

התרבות שוב נעצרת

עולם המופעים בישראל שוב נעצר. אולמות נסגרים, הופעות מתבטלות, והבמה מחשיכה. זה לא מפתיע. זה דפוס שחוזר...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא