שבת, אפריל 4, 2026

שלום גד – חלב

אלבומו החדש של המוזיקאי והיוצר שלום גד יצא לאור בשירותי הסטרימינג השונים, ביניהם אנחנו ממליצים על מחנה הלהקות, הן בשל האפשרות לה אזין ברשת והן בשל הבחירה בין הורדה של קבצים באיכות גבוהה בתשלום כפי רוחב לבכם.ן או בחינם לגמרי. שלום גד הוא אמן אמיתי ובוחר לשתף את יצירותיו ללא חסמים, פשוט קחו, עניין התגמול הוא עניין המצפון שלכם.ן ואתם.ן.

חשבתי בתחילה לצרף כאן כמה מילים ולהביע את דעתי על האלבום, השירים והיוצר, אולם הוא בעצמו מיטיב לעשות זאת בצורה ישירה וקצרה פי אלף יותר טוב מכל מבקר מוזיקלי באשר הוא.

כך שלום גד עם ההכרזה על שחרור האלבום החדש לשירותי הסטרימינג – "אלבום חדש בחוץ! "חלב" התחיל כשהכנסתי את הלהקה לג'ם של 4 שעות בג'ניס וביקשתי מתמר קסלר מלמוד להקליט את הכל. הלכתי עם זה הביתה, ומהג'ם נולדו 5 השירים הראשונים. כתבתי לזה את הטקסטים הכי רציניים שאני יכול, כדי לשים את הרצינות מאחורי אחת ולתמיד (בתקווה שהפעם זה על אמת). זה אלבום של שירים קטנים על החיים ועל המוות. ניגנו בו היפים והנכונים שלי: אלי שאולי, גיל פדידה וסתו בן שחר. צילמה ועיצבה היפה והנכונה שלי: ריקי אלקיים. אפשר לשמוע אותו בכל המדיות הדיגיטליות (עדיין לא באפל מיוזיק כי הם נודניקים), או להוריד קבצים איכותיים עם טקסטים מבנדקמפ, בחינם או בכסף – מה שיש לכם יותר. מקווה שתהנו ממנו כמו שאני נהנה מאלדוס הרדינג. ושתהיה שנה נפלאה ולא יותר מדי רצינית. להתראות!"

 

הכי חדשים

בין בחירה להחמצה

ישנם ימים שאני ממש מתלבט בין הופעות. לא אחת, לא שתיים, לפעמים אפילו יותר. הרגע הזה שבו...

בין זיכרון לעיר – שני קולות בג’אז המקומי

ג’אז כרגע של נשימה ישנם רגעים שבהם מוזיקת ג’אז מצליחה לעצור את הזמן. לא במובן הדרמטי, אלא דווקא...

צרויה להב הלכה לעולמה

מי שכתבה את הפסקול של הרגש הישראלי ידעה תמיד להישאר מאחורי השירים צרויה להב, מהקולות הייחודיים והעמוקים בזמר...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

נדב אזולאי- דינוזאור צעצוע

נדב אזולאי לא מגיע לאלבום הזה כדי להכריז הכרזות. הוא גם לא מחפש רגע שיא שיגדיר אותו....

מועדון צוותא חוזר עם סדרת מופעים אינטימיים

אינטימי בצוותא - תרבות בימים של מציאות מתוחה אחרי תקופה ארוכה של דממה כפויה, תיאטרון צוותא חוזר לפעילות...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

מצעד הלהקות הצבאיות יוצא לדרך

תחנת הרדיו כאן גימל פותחת את ההצבעה למצעד השנתי ליום העצמאות וממקדת השנה זרקור על אחד הפרקים...

התרבות שוב נעצרת

עולם המופעים בישראל שוב נעצר. אולמות נסגרים, הופעות מתבטלות, והבמה מחשיכה. זה לא מפתיע. זה דפוס שחוזר...

עולם ההופעות שותק – ושאול מזרחי שובר את הדממה

כשהעיר התעוררה לאזעקה באותו בוקר שבת, הרגע שבו התברר שאנחנו נכנסים למערכה צבאית, בבארבי לא חיכו. שאול...

פסח בלי פסטיבלים – התרבות הישראלית נדחית לקיץ

חופשת חג הפסח בדרך כלל מביאה איתה פסטיבלים והופעות בכל הארץ. השנה התמונה אחרת לגמרי. אירועים שתוכננו...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא