כל הדיווחים בצל המלחמה מרוכזים במדור החדשות

חדשות אינדיחדשות הסצנהחדשות מקומיות

אינדינגב – אזלו הכרטיסים לימים המלאים בפסטיבל

עוד בטרם הוכרזו שמות האמנים שיטלו חלק בפסטיבל כבר אזלו הכרטיסים לכל שלושת הימים, בקרוב תיפתח מכירת לימים בודדים, כל הפרטים

הישג מטורף בכל אמות מידה, הצימאון של הקהל לאירועי תרבות ומוזיקה אלטרנטיבים ועצמאיים הוביל לכך שהבוקר מכריזים מפיקי פסטיבל אינדינגב 2021 כי כל הכרטיסים לשלושת ימי הפסטיבל אזלו תוך פחות משבוע מאז נפתחה המכירה. בהמשך לכך נמסר מפי ההפקה כי בקרוב מאוד תיפתח מכירה לכרטיסים על בסיס יומי או דו יומי. כן יתפרסמו בקרוב שמות של ההדליינרים בפסטיבל. על מנת להתעדכן מראש מתי תיפתח המכירה כדאי להצטרף לניוזלטר הרשמי כאן.

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

גם זה מעניין
Close
Back to top button
%d