מוקי ודניאלה ספקטור – Working Class Hero
חודשים אחרי שחרור הביצוע של יונתן רזאל לשיר Free As A Bird, נחשף היום שיתוף פעולה בין מוקי ודניאלה ספקטור בשיר Working Class Hero לציון יום הולדתו של ג'ון לנון המנוח כחלק מפרויקט הנצחת זכרו של לנון, צפו

הליקון מיוזיק וכאן 88 מציינות 80 להולדתו של ג'ון לנון ו-40 שנה להירצחו בשיתוף פעולה, במסגרתו הוקלטו פרשנויות מוזיקליות חדשות ומעניינות לשיריו של לנון בביצוע אמנים ישראלים. לנון, מגדולי האמנים בכל הזמנים, הותיר אחריו חותם בל ימחה על מוזיקאים בכל רחבי העולם ואחראי לשורה ארוכה של קלאסיקות מוזיקליות ששרדו את מבחן הזמן.
לפני חודשים יצאה הסנונית הראשונה מתוך הפרויקט כאשר יונתן רזאל ביצע את השיר Free As A Bird אשר הוקלט במקור בשנת 1977 ע"י ג'ון לנון כהקלטת דמו ביתית ושוחרר לראשונה באופן מסחרי ב- 1995 ע"י חברי להקת ביטלס. הביצוע של רזאל מעניק לשיר פרשנות חדשה, בהפקה של רוני בראון ואיתי צוק. הקליפ לשיר צולם בשיתוף מוזיאון תל אביב לאמנות.
היום יוצא שיר נוסף מתוך הפרויקט – דואט מיוחד בביצוע דניאלה ספקטור ומוקי לשירו של לנון – Working Class Hero. השיר הוקלט במקור בשנת 1970 וראה אור באלבום הבכורה של לנון: John Lennon/Plastic Ono Band. קולו הנוכח והמקומי של מוקי בשילוב שירתה המרחפת – מכושפת של ספקטור מעניקים לשיר פרשנות חדשה ומיוחדת 51 שנים מאז שוחרר. הדואט הופק מוזיקלית ע"י רוני בראון ואיתי צוק והקליפ בבימויו של נדב אמבון מכאן דיגיטל, צולם במוזיאון תל אביב לאמנות.
דניאלה ספקטור תופיע בתאריך 29 במאי במועדון בארבי, כאן איוונט וכרטיסים .