פעימת הלב – חבילות סיוע לקהיליית תעשיית המופעים
במסגרת פעילות עמותת פעימת הלב יצאו היום מתנדבי העמותה לארוז את חבילות הסיוע בכיכר רבין, צפו בפעילות.

מאז פרוץ מגיפת הקורונה והורדת המסך על עולם התרבות שהותירה את עשרות אלפי העובדים שמאחורי הקלעים ללא פרנסה וללא סיוע כלכלי פועלים מתנדבי עמותת "פעימת הלב" שנוסדה מתוך ובמהלך המאבק לתמיכה ולחזרה לשגרה מול הממשלה, מידי חודש בחודשו לאסוף תרומות מזון ועוד ולארזם לחבילות הנשלחות למשפחות עובדי תעשיית התרבות כדי לסייע ולו במעט כדי להחזיק את הראש מעל המים בימים המטורללים הללו.

היום ולקראת חג החנוכה שיתקיים השבוע, במקום לעסוק בפעילות ההתנדבותית הזו במרכז הלוגיסטי הקבוע במתחם גני התערוכה, הועתקה הפעילות אל כיכר רבין בתל אביב, שם התייצבו עשרות ממתנדבי העמותה יחד עם חברי קבוצת "צו 8 לפועלי התרבות" ודאגו לארוז זו אחר זו חבילות מזון וציוד המיועד לחג החנוכה עבור כל עשרות אלפי המשפחות שנותרו מאחור בידי ממשלת ישראל.

בשיחה עם פעילי העמותה למדתי כי מי שעומד מאחורי הקלעים ונותן את הדלק להתנעת הפעילות הם חברות מסחריות וכלכליות פרטיות גדולות שללא תרומתן כל זה לא היה קורה, בין החברות יש להזכיר את רשת שופרסל, רשת יוחחנוף, חברת מיקרוסופט ואחרים.

פעילי העמותה דאגו היום שכל הנזקקים מקרב עובדי תעשיית התרבות השקופים יוכלו להדליק נרות חנוכה, לאכול לביבות ולהעלות חיוך על פניהם בערב החג.
לחצו לצפייה בגלריית התמונות המלאה