קליפים חדשים

תום להב – בסוף זה יצליח

שיר נוסף בדרך לאלבום הבכורה של תום להב, צפו בקליפ

תום להב הוא אמנם בנו של לואי להב, המפיק המוזיקלי החתום על עשרות אלבומים של מיטב הכשרונות המקומיים עוד משנות השבעים של המאה הקודמת, אך תום הוא מוזיקאי יוצר בזכות עצמו, בוגר בית הספר למוזיקה רימון ובוגר Music Collective במנהטן ובמהלך השנים האחרונות ניגן ועיבד לאומנים רבים, השנה, בדרכו לאלבום הבכורה משחרר תום שיר נוסף בהפקתו המוזיקלית של אגם תימור – "בסוף זה יצליח", השיר החדש הוא סיפור על המאבק הפנימי שמתחולל בנפשו של תום אך אמור להכונן לכל אחד ואחת, מאבקים פנימיים בינינו לבין עצמנו, על פחדים, חרדות והגשמה עצמית. על הצפיות שלנו מעצמנו ומהחברה, על הרצונות הנאבקים עם החששות.

כך תום על השיר החדש – "בחרתי לצלם את הקליפ מתוך מסדרון כי אני מרגיש שהדור שלנו הוא "דור מסדרון" עם מעבר ארוך, הרבה דלתות ובבלבול מוחלט".

 

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

גם זה מעניין
Close
Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: