מיקי גבריאלוב במופע חי ברשת
במהלך המופע ביצע גבריאלוב את השיר החדש - קו העוני במאה העשרים ואחת, צפו בשידור

אמש קיים הזמר והיוצר מיקי גבריאלוב מופע חי בשידור ישיר מתוך האולפן הביתי של יואב פולצ'ק שניגן על הפסנתר יחד עם מתן קליין בחלילים וקולות, שני שביט בבס ושירות, טוהר שושונה בגיטרה ובוזוקי ויקיר פיטוסי על התופים.
במהלך המופע ביצע מיקי ממיטב להיטיו האהובים לצד חומרים חדשים בדרך לאלבום שיצא לאור בסוף השנה. השיר החדש "קו העוני במאה העשרים ואחת" נכתב בידי מיקי גבריאלוב בשנת 2018 על רקע ילדותו בתקופת הצנע בארץ. מיקי החליט לשחררו רק כעת בעקבות המצב בארץ.
כך מיקי על כתיבת השיר – “השיר נכתב מהרגשה שלי שמעמד הפועלים הולך ונשחק, כשהמעמד התחתון הוא מי שנותן דלק למדינה. אנשים שעובדים ומשלמים מסים, נמצאים בתחתית הסולם. כשהייתי בן עשר חוויתי יחד עם כולם את תקופת הצנע. אימי הייתה שולחת אותי למכולת עם תלושי מזון לקנות ביצים אורז, חלב, לחם שחור. הזיכרון חרוט בי ולא עוזב. לכן עוני מפריע לי מאד"
במהלך המופע התארחה לצידו של מיקי גבריאלוב הזמרת יפעת תעשה.