בוטל המופע של להקת איירון מיידן
הופעתה של להקת איירון מיידן בתל אביב בוטל בעקבות ההגבלות בשל מגיפת הקורונה

מפיקי המופע – לייב ניישן ישראל ושוקי וייס הודיעו היום כי הם נאלצים להודיע על ביטול הופעתה של להקת איירון מיידן בישראל
בעקבות מגפת הקורונה. המופע שתוכנן להתקיים בתאריך 30.5.20 באצטדיון בלומפילד לא יתקיים ורוכשי הכרטיסים יקבלו הודעה ישירות מנקודות הרכישה בתחילת שבוע הבא, עם פרטים מלאים על מועד החזרי הכספים.
בהצהרה ששחררו המפיקים נאמר – ״בשבועות האחרונים ההפקה הישראלית בשיתוף מנהלי הלהקה ניסו להגיע להבנות לגבי תיאום מועד חדש להופעה בישראל אך לצערנו הרב ללא הצלחה. צר לנו מאד שהמופע מתבטל, נמשיך לפעול לקיומו בעתיד. אנחנו רוצים להודות לקהל על הסבלנות והאמון, אנחנו יודעים כמה זמן חיכיתם למופע הזה. מקווים לימים טובים יותר.״
תחילת תהליך ביטול המופעים של להקת אירון מיידן במסגרת הסבב – Legacy Of The Beast החל בר באפריל האחרון עם ההודה על ביטול המופעים ביפן ובאוסטרליה וניו זילנד בעקבות ההגבלות שנקבעו במדינות השונות בשל התפשטות מגיפת הקורונה.
הצפי להודעת ביטול של המופע בתל אביב היה צפוי אולם התקווה עדיין הייתה באוויר ועד הרגע האחרון וההחלטה של הנהלת הלהקה בישראל המתינו לקיומו של המופע. המופע בתל אביב היה אמור לסגור את הסבב לשנת 2020.
בהודעה שהוציאו מנהלי הלהקה בעמוד הפייסבוק הרשמי הם מסרו על הביטולים וכן הכריו במקביל על פתיחת הבוקינג לסבב בשנת 2021.