חדשות בינלאומיותמוזיקה בצל מגיפת הקורונה

דחייה חלקית בסבב הופעותיה של סלין דיון

למרות הדחייה ההופעות שנקבעו לסלין דיון בתל אביב עדיין נותרו כפי שנקבעו, כל הפרטים

על רקע מגיפת וירוס הקורונה העולמית לצד ההנחיות של רבות ממדינות אירופה האוסרות קיומם של מופעים בשלב זה עד סוף אוגוסט, הודיעה הזמרת סלין דיון כי היא דוחה את החלק הראשון בסבב ההופעות האירופאי שלה. מדובר בהופעות הצפויות להיערך  במרכז אירופה בין התאריכים  21 במאי עד 25 ביולי, אשר לא יתקיימו כמתוכנן, ותאריכים חדשים יפורסמו בקרוב.

ההופעות שנקבעו בשאר אירופה והסביבה החל מתאריך 25 ביולי ואילך ובכללן שתי ההופעות הצפויות להתקיים בתל אביב בתאריכים 4 ו- 5 באוגוסט נשארו לעת עתה כפי שנקבעו.

ממשרד ההפקה הישראלי נמסר כי הם ממשיכים לעקוב בדאגה אחר המצב העולמי, והנחיות הרשויות בישראל, ובראש ובראשונה תוך דאגה לבריאות הקהל, האמנים והצוותים העובדים. לפיכך נבחנים יחד עם צוותה של סלין דיון אפשרויות חלופיות במידה ולא ניתן יהיה לקיים את המופעים כמתוכנן.

כן מסרו ממשרדי ההפקה בארץ כי הם עובדים כבר מספר שנים על מנת להביא את הדיווה הגדולה בעולם, סלין דיון, לישראל, ומבקשים למסור את ההערכתם הרבה לאמון והסבלנות של הקהל בזמנים לא ברורים שכאלה.

.

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: