חדשות הסצנהמוזיקה בצל מגיפת הקורונה

הביטוח הלאומי מתקוונן לאמנים

מוזיקאים - הביטוח הלאומי פותח שעריו גם לקהיליית אמנויות הבמה במדריך מקוון על איך ומה, כנסו לקרא ולהתארגן על קצובה

המוסד לביטוח לאומי הגדיר באתרו הרשמי עמוד המוכוון לאנשי אמנויות הבמה על סוגותיהם השונות, בעמוד מצוי מידע ברור בצירוף מדריכים בלשון בהירה מה לעשות ומה להצהיר על מנת לקבל את הקצובה המגיעה לכל מי שנפגעה פרנסתו ומטה לחמו בעקבות התקנות וההגבלות במסגרת המאבק מול מגיפת הקורונה.

הזכאים – אמנים שעוסקים בהופעה אמנותית או בידורית כמו הנחיה במופע, משחק, שירה, דקלום, הקראה, נגינה, ניצוח, ריקוד, פנטומימה, לוליינות וקוסמות. כולל הופעה בכל אחד מאלה לצורך הקלטה או צילום.

הזדרזו! מי שיירשם בשירות התעסוקה עד 19.3.2020, ייחשב כאילו הוא נרשם ב- 15.3.2020.

הכל מצוי כאן.

 

 

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: