יום שלישי, מאי 26, 2026

בצל הקורונה – דחיות וביטול מופעים, הגל השני

המופע "בחזרה לסאן רמו" שאמור היה להתקיים באפריל ידחה לחודש ספטמבר. מפיקי המופע מסרו כי בהתאם להנחיות משרד הבריאות בנוגע  להתכנסויות קהל בעקבות משבר הקורונה העולמי , הוחלט על דחיית מופעי "בחזרה לסאן רמו" . המופע מהווה מחווה מיוחדת לפסטיבל האגדי, ובמסגרתו אמורים להופיע בארץ כוכביו המיתולוגיים – בובי סולו, ג'ילגיולה צ'ינקווטי ונאדה שיבצעו את מיטב להיטי הענק האיטלקיים ויארחו את המוזיקאים המקומיים ארקדי דוכין.

המופע הראשון נדחה לתאריך 2 בספטמבר בהיכל התרבות תל אביב והמופע השני נדחה לתאריך 3 בספטמבר במרכז הקונגרסים חיפה. הכרטיסים שנרכשו יהיו תקפים למועדים החדשים ללא כל צורך בשינוי או החלפה.

מופע נוסף שנדחה הוא המופע המתוכנן של הזמרת ירדנה ארזי שהייתה אמורה לארח את הגבעטרון ואת הזמרת קרן פלס. במקור המופע היה אמור להיערך בצהרי יום שישי הקרוב 13 במרץ, אולם לאור ההתפתחויות בימים האחרונים הוחלט לדחות את קיומו והוא יערך בתאריך 13 באוגוסט בהיכל התרבות בתל אביב.

גם המופע הצפוי של ההרכב העצמאי האהוב The Angelcy שנקבע לתאריך 28 במרץ בהיכל התרבות תל אביב במסגרתו הם אמורים לשתף פעולה עם תזמורת הקאמרטה הישראלית ומקהלת זולת של גון בן ארי, נדחה. נכון לרגע זה עדיין אין תאריך סופי לקיומו, בבדיקה עולה כי יש צורך לתאם זאת מול למעלה מחמישים אמנים האמורים ליטול בו חלק. ברגע שהנושא יסגר נעדכן את מבקרי האתר.

המוזיקאי תומר יוסף הכריז הערב כי גם הוא נאלץ לדחות את מופע ההשקה של אלבומו החדש שהיה מתוכנן להתקיים בתאריך 20 במרץ עקבות ענייני הקורונה לתאריך 8 במאי.

ובתוך כך בשיחות שקיימנו הבוקר עם גורמים במשרדי הכרטיסים בארץ עולה תמונה די מדאיגה, אמנם כרגע רוב האירועים המקודמים ומשווקים רחוקים יחסית – מחודש מאי ועד אוגוסט, ועדיין אין הרבה פניות לבטל רכישות והחזר כספי, אבל המכירות בהחלט נתקעו ואין רוכשים חדשים.

 

הכי חדשים

שירה זלוף כבשה את הבארבי

מי שנכנס אמש אל מועדון בארבי הבין מהר מאוד שמשהו השתנה סביב שירה זלוף. זו כבר לא...

אקסטזה בתנועה: בכורת "BOLERO X" הפכה את משכן האופרה לזירת פולחן מודרנית

משכן האופרה בתל אביב התמלא אמש באנרגיה יוצאת דופן. הקהל שהגיע לפרמיירה הישראלית של "BOLERO X" הבין...

קו רחוב – התרבות יורדת אל המדרכה במתחם בזל

הרחובות של מתחם בזל עומדים לקבל קצב חדש. עיריית תל אביב-יפו משיקה את "קו רחוב", סדרת אירועי...

המופע הבינלאומי The Beatles Symphony בדרך לישראל

 הפרויקט האמנותי הבינלאומי The Bestbeat, שמחזיר לחיים את רוח הביטלס, מגיע לישראל לשתי הופעות בליווי תזמורת סימפונית....

טלי אורן חוזרת לבילי שוורץ

עשור חלף מאז עלייתו של "בילי שוורץ". הקהל עדיין זוכר כל שיר וכל דמות. כעת המחזמר חוזר...

שלושים שנה בג׳ונגל

יש מופעים שנשארים בזיכרון הרבה אחרי ירידת המסך. “ספר הג׳ונגל” הוא אחד מהם. מאות אלפי ילדים גדלו...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

המדבר שוב קורא – פסטיבל INDIE DESERT חוזר לקיץ חמישי בכפר אלדד

פסטיבל INDIE DESERT 2026 חוזר לקיץ חמישי בלב הרי יהודה. במשך יומיים יתמלא כפר אלדד במוזיקה, טבע...

הלילה הכי רועש בעיר חוזר לקריית המלאכה עם עשרות הופעות חיות

פסטיבל הלילה האלטרנטיבי חוזר לקריית המלאכה והפעם הוא מגיע בגדול. עיריית תל אביב יפו מחברת בין "תרבות...

היכונו לפסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים ה-12

פסטיבל הג'אז הירושלמי חוזר למוזיאון ישראל פסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים חוזר בקיץ לשלושה לילות של מוזיקה וחופש. המהדורה...

פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר ומחבר בין צליל לקו

שלושה ימים של מוזיקה ישראלית, קומיקס ואנימציה בסינמטק הרצליה פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר לסיבוב שני ומביא חיבור מסקרן...

דוקאביב 2026 חוזר לתל אביב עם מבט חד על המציאות

פסטיבל דוקאביב חוזר לעיר עם נוכחות שמסרבת להתעלם מהמציאות. זו השנה ה-28 שבה הקולנוע התיעודי מתכנס למפגש...

ברי סחרוף מוביל את “מִדְבָּרִי” – לילה אלקטרוני תחת שמי המדבר

מִדְבָּרִי - כשהמדבר פוגש את הצליל יש לילות שמתחילים במוזיקה ונגמרים בחוויה. מִדְבָּרִי מכוון בדיוק לשם. ביום חמישי...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא