הזמרת מדונה מבטלת את מופעי 'מאדאם X' בגלל נגיף הקורונה
שני המופעים האחרונים בסבב 'מאדאם X' של מדונה אשר נקבעו להיערך בפריז בוטלו

Sic transit gloria mundi או בעברית – כך חולפת תהילת עולם, כמעט שנה מאז האפיזודה העצובה והעלובה בהופעתה של הזמרת מדונה בתחרות האירוויזיון שהתקיימה בתל אביב שציינה את פתיחת הסבב העולמי האחרון שלה בטייטל 'מאדאם X' והשבוע היא מבטלת את שתי ההצגות האחרונות של הסבב העולמי. התירוץ הרשמי הוא כי הביטול נעשה בעקבות התפרצות נגיף הקורונה.
בהודעה שמדונה שחררה באתרה הרשמי היא הצהירה – "בעקבות הודעה רשמית של המשטרה הבוקר האוסרת על כל האירועים בהם נוכחים יותר מאלף איש בקהל, חברת ההפקות Live Nation נאלצת להודיע כי שני המופעים האחרונים של 'מאדאם X' שנקבעו לתאריכים 10 ו -11 במרץ מתבטלים, אנו מתנצלים על האכזבה שנגרמה למעריצים."
ביטולים אלה חותמים סדרת ביטולים ועיכובים רבים בסבב ההופעות הלא מוצלח הזה מבחינתה של מדונה. רק בשבוע שעבר, ביטלה מדונה מספר מופעים שנקבעו לתחילת החודש בפריז בטענה כי היא נחבלה בעקבות נפילה על הבמה. כזכור, בעיות רבות עם המשמעת העצמית של מדונה כאמנית מהשורה הראשונה החלו כבר לפני זמן, ובלונדון הורידו לה את המסך כאשר לא עמדה בזמנים.
מדונה, או בשמה המלא מדונה לואיז צ'יקוני או בשמה הקבליסטי אסתר נוהגת לבקר בישראל לא פעם במסגרת חיבתה לתנועת הקבלה היהודית. באוקטובר שנת 1993 היא הופיעה לראשונה בפארק הירקון בפני קרוב לחמישים אלף מעריצים שהמתינו שעות רבות למופע, מדונה חזרה לפאר שוב בשנת 2009 ואז קיימה שתי הופעות יום אחרי יום, ביקורה האחרון בארץ כזמרת המופיעה מעל הבמה היה כזכור אשתקד במסגרת גמר האירוויזיון, מופע שיזכר לנצח כאחד הגרועים ביותר שלה, חבל.