עומר קורן – עם פקיחת עיניים | זמננו תם
היוצר והזמר עומר קורן משחרר שני שירים מתוך פרויקט דו קיום

המוזיקאי, המלחין, המפיק והזמר עומר קורן עומד להשיק אלבום שיענה לשם – "ארץ לא", זהו אלבום קונספט הכולל תריסר שירי משוררים ערבים ויהודים, אשר עומר קורן הלחין, הפיק ואף מבצע בשפה העברית.
השירים למעשה משלימים אחד את השני ומבקשים לספר את סיפורה של הארץ המדממת בה אנו חיים. בין המשוררים המשתתפים באלבום מצויים דליה רביקוביץ', דוד אבידן, טהא מוחמד עלי, נידאא חורי, רוני סומק, מחמוד דרוויש, גיורא פישר ועוד. על הפקת האלבום אחראי עומר הרשמן. והוא יוצא בזכות מענק מאת מפעל הפיס לשנת 2019 שהגדירו כ"אחד היוצרים המעניינים במיינסטרים הישראלי העכשווי"
היום משיק עומר את שתי הסנוניות הראשונות מתוך האלבום – "עם פקיחת עיניים" של דליה רביקוביץ שנעטף גם בוידאו קליפ שבוים וצולם בידי גילי עזגד, השיר השני – "זמננו תם" של המשורר נידחא חורי.
את יציאת הפרויקט במלואו יחגוג ויציין עומר קורן במופע שיתקיים בתאריך 20 בפברואר באולם תאטרון ענבל במרכז סוזן דלל ויארח לצידו עלה במה את שני פלג, יוסי צברי והמשוררת טל ניצן.
האזינו לשני השירים (שבהמשך יקרמו עור לכדי אלבום מלא..)
צפו בקליפ