שרית חדד תשיר משירי זוהר ארגוב באופרה

הוא היה אחת הדמויות הגדולות והמפורסמות ביותר בהיסטוריה של התרבות הישראלית – זוהר ארגוב. הוא היה למעלה, הוא היה למטה, הוא היה המלך, הוא היה לאגדה והוא, עד היום – קולה של תקופה.
בדיוק בתאריך הולדתו (16.7) יתקיים במסגרת סדרת מזרח מערב המשותפת לאופרה הישראלית ולתזמורת ירושלים "מזרח מערב" בניהולו המוסיקלי של תום כהן – מופע מחווה לזוהר ארגוב ובו בקידמת הבמה, תבצע שרית חדד את שיריו המוכרים והנצחיים בעיבודים מפתיעים.
זוהר שהיה פעיל בין השנים 1977–1987 נחשב לאחד מגדולי הזמרים הישראלים וממובילי המוזיקה המזרחית . בקונצרט מיוחד זה יבוצעו שיריו שהפכו כבר מזמן לחלק מנכסי צאן הברזל במוסיקה הישראלית ובהם: בדד, כבר עברו שנים, אלינור, צל עץ תמר, סוד המזלות, מרלן, הפרח בגני, ים של דמעות , מה לך ילדה ועוד.
ניצוח, עיבודים וניהול מוסיקלי: תום כהן ותזמורת ירושלים מזרח מערב במסגרת סדרת מזרח מערב באופרה הישראלית
יום ג' 16 ביולי 20:00 בית האופרה – המשכן לאמנויות הבמה שד' שאול המלך 19, תל-אביב
מחירי כרטיסים: 120 עד 160 ש"ח | להזמנת כרטיסים: 03-692777, www.israel-opera.co.il
טעימה של שרית חדד מערב מחווה לזוהר ארגוב.