יום שני, יוני 22, 2026

זה רשמי – מדונה תופיע באירוויזיון

הגעתה של מדונה לישראל מתאפשרת הודות לתרומתו ויוזמתו של איש העסקים והפילנטרופ הישראלי-קנדי סילבן אדמס, שעמד גם מאחורי הבאת ג'ירו דה-איטליה לישראל ופועל לחיזוק תדמיתה של ישראל. כל הפרטים.

מדונה. צילום ע"י chrisweger מאושר ברשיון CC
מדונה. צילום ע"י chrisweger מאושר ברשיון CC

אכן, כפי שפרסמנו לפני חודש, מדונה תגיע ביום רביעי לתל אביב ותופיע מעל בימת האירווזיון. מדונה מגיעה בראש משלחת של 135 איש: 40 חברי מקהלה בראשות הראפר קואבו, 25 רקדנים ועשרות אנשי מקצוע האמונים על הכוריאוגרפיה, הבמה, התאורה והווידאו ארט.

ביום רביעי הקרוב, לפנות בוקר, ינחת מטוסו הפרטי של הפילנתרופ מר סילבן אדמס ובו צפויה להגיע מדונה מלווה באנשי ציוותה. מדונה נוחתת בישראל הודות לתרומתו ויוזמתו של איש העסקים והפילנתרופ הישראלי-קנדי מר סילבן אדמס אשר עמד גם מאחורי הבאת מרוץ האופנים היוקרתי ג'ירו דה איטליה לישראל בשנה שעברה ומקדיש את חייו לחיזוק וקידום תדמיתה ומעמדה של ישראל בעולם.

חלק מההערכות לקראת בואה של מדונה כולל שינוע מטוס קרגו מיוחד במשקל של כ- 30 טון ציוד אשר עשה את דרכו בשלוש תחנות: ארה"ב, לונדון וגרמניה ואשר נחת הבוקר בישראל. חלק מהציוד שהגיע במטוס הקרגו כולל 70 מדרגות ומעלית מיוחדת שיבנו וישולבו בבמת האירוויזיון, ציוד הקרנה, תאורה, סאונד, הולוגרמות וציוד Backline. במקביל למטוס הקרגו, תצא טיסת צ'רטר המונה למעלה מ-100 אנשי צוות אשר יגיעו לישראל במקביל לנחיתת מטוסו של סילבן אדמס עם מדונה.
מאחר וחללי מתחם האירוויזיון תפוסים עד אפס מקום עבור עשרות המשלחות המשתתפות באירוויזיון, נבנה בימים אלו קומפלקס אוהלים ייחודי וחדש אשר ישמש את מדונה והמשלחת שמגיעה איתה. מדונה עתידה להקדיש את רוב שעות הביקור להכנה מקצועית לקראת הופעתה בגמר האירוויזיון שכוללת  4 חזרות מלאות במסגרתם תשהה המשלחת שעות רבות במתחם האוהלים שנבנה עבורם.

עם סגירת הפרטים הלוגיסטיים האחרונים להבאת מדונה אמר סילבן אדמס: "זהו כבוד גדול עבורי לארח את מדונה בישראל. האירוויזיון המתקיים בתל אביב מהווה את תחרות המוזיקה הגדולה והחשובה בעולם ואני נרגש כי מדונה תהיה הפנים של האירוויזיון ותוסיף מנות גדושות של רייטינג, עניין והתרגשות למה שאני מקווה שיהיה אירוע האירוויזיון המוצלח ביותר שהיה עד היום. האירוויזיון מאגד מדינות, תרבויות, סובלנות וחברות באמצעות מוזיקה וישראל היא הבית המושלם לאירוח התחרות ולקידום ערכים אלו. אני מאמין שכל תושבי ישראל מצטרפים לברכות שלי ומקדמים באהבה את פניה של מדונה."

הכי חדשים

הדג נחש חוגגים 30 שנה בקיסריה

שלושים שנה לאחר שהחלו את דרכם בירושלים, חברי הדג נחש מגיעים לציון דרך משמעותי במיוחד. הלהקה תחגוג...

טוהר קדוש – עומק נורא גדול

יש אלבומים שמבקשים להרשים. יש אלבומים שמבקשים לגעת. מיני האלבום החדש של טוהר קדוש שייך לסוג השני. "עומק...

פסטיבל מגדה 2026: שלושה ימים של מוזיקה, אמנות וקהילה

בין 3 ל־5 בספטמבר ישוב פסטיבל מגדה, מיסודו של פסטיבל יערות מנשה המיתולוגי, אל מרכז התרבות מגדה...

פסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים חוזר: מחווה לחינוכית, הפקות מקור ומופעים חינמיים

פסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים ישוב הקיץ בפעם ה־36 ויציע שלושה ימים של תרבות, יצירה ובידור לכל...

הצליל השמיני: אהוד בנאי מוביל מסע תת קרקעי חדש במערות הפעמון

מערות הפעמון בגן הלאומי בית גוברין מושכות מדי שנה אלפי מבקרים. החללים העצומים שנחצבו בסלע הקירטון יוצרים...

יובל רפאל ב־New Day: ערב של ניצחון, אהבה ועוצמה ברדינג 3

אחרי שייצגה את ישראל באירוויזיון 2025, סחפה את אירופה, זכתה במקום הראשון בהצבעת הקהל ובמקום השני הכללי,...

הערה 1

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

פסטיבל מגדה 2026: שלושה ימים של מוזיקה, אמנות וקהילה

בין 3 ל־5 בספטמבר ישוב פסטיבל מגדה, מיסודו של פסטיבל יערות מנשה המיתולוגי, אל מרכז התרבות מגדה...

אינדינגב 2026 חוזר למדבר עם חגיגות 20 שנה וליינאפ מסקרן

הפסטיבל האהוב חוזר למתכונת המלאה אינדינגב ישוב למצפה גבולות בין 15 ל 17 באוקטובר 2026. השנה יציין הפסטיבל...

היכונו לאירועי לילה לבן 2026

תל אביב-יפו תלבש לבן בלילה שבין חמישי לשישי, 25 ביוני, ותציע לתושבים ולמבקרים מסע תרבותי חוצה שכונות,...

פסטיבל מנופים 2026 יפתח את שערי ההכרה עם אמנות, מוזיקה ופרפורמנס ברחבי ירושלים

חמישה ימים של יצירה עכשווית יהפכו את ירושלים למרחב של מפגש בין אמנות, חברה וזיכרון יש פסטיבלים שמציגים...

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא