יום ראשון, אוקטובר 25, 2026

קובי מרימי והשיר Home, ענבר ויצמן והשיר SCARED BOY

קצת ממלכתיות, להלן ההודעה הרשמית: קובי מרימי, זוכה העונה השישית של "הכוכב הבא לאירוויזיון 2019 בתל אביב" המשודרת ב"קשת 12", נבחר לייצג השנה את ישראל בתחרות האירוויזיון ה-64, אשר תיערך באמצע מאי בתל אביב, ותשודר בכאן 11- תאגיד השידור הישראלי. לאחר הזכייה ההיסטורית בשנה שעברה ע"י נטע ברזילי בליסבון, ישראל תשתתף אוטומטית בגמר האירוויזיון, וקובי יופיע על במת האירוויזיון בתאריך 18.5.19.
 

השיר HOME נכתב והולחן על ידי שני היוצרים ענבר ויצמן זמרת ויוצרת בת 27 מתל אביב ואוהד שרגאי זמר ויוצר, בן 36 מתל אביב, פיינליסט העונה השמינית של "כוכב נולד" וחבר בהרכב המצליח "עילי בוטנר וילדי החוץ".
 
כך הכריז קובי מרימי: "אני מתרגש וגאה לייצג את המדינה שלי כאן בבית, השיר מדבר על העצמה ואמונה אישית, נושא שקרוב אליי מאד ואני מאמין שכולם יוכלו להתחבר אליו כמוני".
 
השיר נבחר במסגרת שיתוף הפעולה בין "כאן – תאגיד השידור הישראלי", "שידורי קשת 12" ו"טדי הפקות" זו השנה החמישית. את הקליפ שצולם בשחור לבן ביים גיא שגיא.

ובתוך כך נחשף קליפ לשיר החדש של ענבר ויצמן השותפה לכתיבה והלחנת השיר של קובי מרימי לאירוויזיון במקביל לסיפור שמאחורי הקלעים ודרכו של השיר שייצג אותנו באירוויזיון בתל אביב – את "HOME" שנבחר מתוך למעלה מ 200 שירים ע"י ועדה מיוחדת לבחירת השיר לאירוויזיון 2019, כתבה במקור ענבר עבור עצמה בגרסה שונה ויחד עם המוזיקאי והמלחין המוכשר אוהד שרגאי התאימו את השיר למידותיו וייחודיותו של קובי מרימי.
 
ענבר חתומה בלייבל אמריקאי Grain D'or שזיהה את הפוטנציאל הבינלאומי שלה, היא לא עוצרת לרגע לנוח וכבר הספיקה לעשות שני טורים באירופה ובימים אלו במקביל לאירוויזיון עובדת על אלבום הבכורה שלה בהפקתו של עידו אוחיון.
 
כעת, כשאור הזרקורים עליה, והבחירה המכובדת בה כיוצרת השיר לאירוויזיון 2019, ענבר ויצמן (LUKAH) משחררת בארץ ובעולם בו זמנית את "SCARED BOY" אותו היא כתבה והלחינה בעיבודם והפקתם המוזיקלית של עידו אוחיון וגיל לנדאו.

הכי חדשים

בוי ג'ורג' שולף עוד הפתעה: עופר ניסים מצטרף לחגיגה

נראה שבוי ג'ורג' לא מתכוון להסתפק בנוסטלגיה ללהיטי האייטיז. כוכב הפופ הבריטי, שישוב לישראל בתחילת נובמבר לשתי...

שחר אבן צור ופיטר רוט משחררים את החיות

מי שמכיר את שחר אבן צור מהבמות של מוניקה סקס, יודע היטב שמדובר במוזיקאי שלא נח לרגע....

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

השמש עולה מהסהרה: גיל רון שמע וחיים לרוז משיקים את SHAMS PROJECT

יש משהו מרתק במוזיקאים שבוחרים לעזוב את האולפן הממוזג, את המחשבים ואת הנוחות המוכרת, כדי לחפש השראה...

המוזיקה חוזרת לכיכר החטופים

שוב שרים בכיכר כיכר החטופים בתל אביב כבר ידעה אינספור לילות שבהם המוזיקה הייתה חלק בלתי נפרד מהמתרחש....

רביד כחלני אוצר בענבל: ארבעה אמנים, ארבעה מופעי סולו

החזון של רביד כחלני ממשיך להתפתח בחודש אוגוסט האחרון דיווחתי כאן על המהלך החדש של רביד כחלני במרכז...

השאר תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

רביד כחלני אוצר בענבל: ארבעה אמנים, ארבעה מופעי סולו

החזון של רביד כחלני ממשיך להתפתח בחודש אוגוסט האחרון דיווחתי כאן על המהלך החדש של רביד כחלני במרכז...

וולוו V-SOUNDS: תל אביב מתמלאת במוזיקה ביום שישי

תל אביב מתכוננת ליום שישי מוזיקלי במיוחד. אירוע VOLVO V-SOUNDS מבקש להפוך כמה ממוקדי הבילוי המוכרים בעיר...

בין הקלפי לרחבה: פסטיבל PACOFEST מציע בחירה אחרת

יש משהו מסקרן במפגש שבין גלריה לאמנות לבין רחבת ריקודים. מצד אחד, יצירות שמבקשות מהצופה להתבונן, לחשוב...

כשהקולנוע פוגש את הרוקנ'רול בנמל יפו

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שהמוזיקה שלהם ממשיכה להתנגן בראש שנים אחר כך. לפעמים...

לחזור לאור: כשהמוזיקה מתגייסת להצלת חיים

שירים שיכולים לעשות את ההבדל יש ערבים שבהם המוזיקה מעניקה לנו הנאה, התרגשות וכמה שעות של בריחה מהמציאות....

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא