לנה דל ריי דפקה ברז בפעם השנייה

הזמרת לנה דל ריי עימה נחתם חוזה לפיו היא תופיע ביום שישי הבא בפסטיבל מטאור בלהבות הבשן ברמת הגולן הודיעה לפני זמן קצר כי זה לא יקרה.

זו הפעם השנייה שהזמרת לנה דל ריי מבטלת הסכם עם הפקות ישראליות להופיע בארץ, בפעם הקודמת זה התפוצץ לקהל אוהבי המוזיקה הישראלים לאחר שהיא חתמה על הסכם להופיע בתל אביב בגני התערוכה והזמרת החליטה לבטל את הופעתה בעקבות המערכה הצבאית מול רצועת עזה "מבצע צוק איתן".
כעת היא מותירה את הפקת הפסטיבל הצפוי להיערך בסוף השבוע הבא במצב ממש לא טוב, לאחר שההסכם עימה נרקם בחשאי ורק לאחר שנחתמו כל ההתחייבויות שוחררה באופן רשמי הודעה על הצטרפותה כהד ליינרית לפסטיבל. עובדה שתרמה לא מעט להגברת מכירות הכרטיסים לפסטיבל האמור להתבסס על שורת אמנים מחו"ל לצד אמנים ישראלים בסדר גודל הפקתי שטרם נראה בארץ.
על פי הודעה שהיא שחררה באמצעות חשבון הטוויטר שלה היא תלתה את סיבת הביטול בכך שהיא רצתה להופיע גם בפני ישראלים וגם בפני פלשתינים אולם מכיוון שזה לא יכול היה לצאת לפועל היא ביטלה את כל הביקור.
— Lana Del Rey (@LanaDelRey) August 31, 2018
הודעת הביטול מגיעה הערב לאחר שלפני יותר משבוע היא אישרה באופן רשמי את הגעתה לישראל ואף הגיבה בחשבון הטוויטר בהצהרה מול אלו שניסו להניאה מלהגיע לכאן.
— Lana Del Rey (@LanaDelRey) August 19, 2018
כנראה שאצל לנה דל ריי משחקי הוידאו הם גם משחקי החיים, בעסה אחת גדולה לקהל חובבי המוזיקה הישראלי.
בהפקת הפסטיבל עצמו לא מנגבים דמעה וממשיכים במלא תנופת העבודה קדימה לסוף השבוע הבא, הנה הודעה שיצאה מטעמם בעמוד הפסטיבל בפייסבוק:
תגובה אחת