חוליו איגלסיאס חוזר לישראל

בעקבות הבן, מלך הרומנטיקה הספרדי חוזר לישראל להופעה אחת בלבד. כל הפרטים.

הזמר הספרדי האהוב והמצליח בכל הזמנים, מי שהוגדה כמאהב הלטיני המושלם, חוזר פעם נוספת להופעה בישראל. איגליסאס, ביקר בארץ מספר פעמים. הופעתו הראשונה הייתה בשנת 1998, בפעם האחרונה הופיע בשנת 2016 בהיכל מנורה מבטחים שהיה מלא עד אפס מקום. כזכור, בהופעתו בשנת 2013 ספד לאריק איינשטיין. אמר לקהל שהוא מכיר את שיריו של איינשטיין, ושהוא יודע עד כמה היה אהוב. לאחר מכן הוא גם הקדיש לו את השיר "האיש ההוא" שנכתב ע"י נתן יונתן והולחן ע"י שלמה ארצי.
איגלסיאס יגיע כאמור להופעה בהיכל מנורה מבטחים – מוצאי שבת 6.10.18 בשעה 21:00 ויארח את כוכב הפופ הרוסי אלכס קוגן. על הבאתם ארצה אמונה ההפקה הישראלית של אריה כדורי – NYK.
מכירת כרטיסים לקהל הרחב החלה. *הטבה מיוחדת לחברי מועדון "הנוסע המתמיד", מחזיקי כרטיס אשראי fly card ומנויי ידיעות אחרונות.
מחירי הכרטיסים: החל מ- 275 ₪ ל-1250 ₪ בהתאם למקום הישיבה.
לרכישת כרטיסים: קופת תל אביב בטלפון 2207 * או באתר