פסטיבל הצבע הגדול בעולם – Life In Color בפארק נחל חדרה
"Life In Color " הוא פסטיבל הרייב והצבע הגדול בעולם שנע בכל רחבי העולם ומתפרש על פני למעלה מ 100 אירועים ב 40 מדינות שונות – לאורך כל שעות הפסטיבל נורים מתוך תותחי צבע מיוחדים מטחי צבע אל תוך הקהל, המופעלים על ידי פעלולנים המצוידים בתותחים מיוחדים שמאפשרים להם להתיז מאות גלוני צבע .

הפסטיבל יתקיים בפארק נחל חדרה ב- 27 באוגוסט 2015 . ויופיעו במהלכו DJs מהמובילים בעולם – Borgore – אסף בורגור , סיפור הצלחה מטורף של ישראלי שעשה את זה בגדול בכל העולם ו- Nicky Romero.
על מה בכלל מדובר ?, מה זה Life In Color ?
בלוקיישן ענקי המאכלס אלפי אנשים , מארח הפסטיבל את ה-DJs המובילים בעולם, לאורך שעות הפסטיבל נורים מתוך תותחי צבע מיוחדים מטחי צבע מדהימים אל הקהל, כמו כן יתפעלו את תותחי הצבע פעלולנים מצוידים בתותחים מיוחדים שמאפשרים להם להתיז מאות גלוני צבע אשר רק לוקחים את עוצמות החוויה לגבהים שטרם הכרתם.
מדובר בטכנולוגיית צבע ייחודית פרי פיתוח בלעדי, הצבע אקולוגי וידידותי לסביבה, ומתנדף במגע עם מים. השילוב הזה לצד המוסיקה יוצר חוויה ויזואלית ייחודית שמבדילה בין Life In Color מפסטיבלי מוסיקה אחרים. דיוויד גואטה ,אפרוג׳ק ,סטיב איוקי ,קלווין האריס, דיפלו, מייג׳ור לייזר, Nervo, בורגור ומרטין גריקס הם רק חלק קטן מהאמנים שהופיעו בפסטיבל לאורך השנים.
האירוע הוא הפקה ראשונה בישראל של קבוצת הפסטיבלים הבינלאומית SFX, בחסות שמפו כיף. ההפקה היתה אמונה על פסטיבלים פופולריים כמו Tomorrowland ,Tomorroworld Sensation ואחרים. נותנת החסות לאירוע היא המותג "כיף".
תרשמו ביומנים – 27.8.15 יום ה' פארק נחל חדרה
אתר הפסטיבל: http://lifeincolor.com/
ערוץ יוטיוב: https://www.youtube.com/user/LifeInColorTV
עמוד פייסבוק: https://www.facebook.com/lictour
ערוץ האינסטגרם: http://www.instagram.com/lictour
לראשונה בישראל יימכר לקהל הפסטיבל 'כרטיס משולב' – כרטיס שישלב בתוכו רכבת והסעה מכל קצוות הארץ עד לפתח הפסטיבל. הרוכשים כרטיס זה ייכנסו לפסטיבל כבר ברציפי הרכבת והחוויה כולה תתאפשר בצורה נוחה וחסרת דאגות מרגע היציאה מהבית
רכישת כרטיסים מקוונת : www.lifeincolor.co.il
תגובה אחת