החדשים והמעניינים
אסופת קליפים, שירים וגם אלבומים של יוצרים ישראלים, קוראים לזה "בא במייל", "בימה חדשה", "בימה צעירה", "מיקרופון פתוח", ועוד תיאורים, תאכלעס, יש כאן לקט של אמנים מצויינים שפשוט צריך להאזין להם. הקשב!!
אלה רונן שרה לנו שיר

אלה רונן נולדה וגדלה בישראל, עם אמא שאוהבת מוסיקה קלאסית, אב שאוהב מוזיקת עולם אתנית, ואח בכור שהוא מוסיקאי ג'אז. בגיל 9 מצאה אלה את דרכה אל הקונסרבטוריון הישראלי בתל אביב, ולמדה את יסודות השירה קלאסית, בהמשך למדה בבית ספר רימון לג'אז ומוסיקה בת זמננו, לימודים שעודדו אותה ליצור ולבצע מוסיקה מקורית.
לפני שנה, באוגוסט 2011, עברה אלה להתגורר בשוויץ ובימים אלו היא כותבת שירים ואוספת חומרים לאלבום הבכורה שלה. שיר ראשון, Sing Us A Song, זכה להפקת וידיאו קליפ מדהימה, הכל ללא תקציב ובעזרת חברים רבים. פקחו עין, הטו אוזן.
אדר חייט מבקשת שישמעו אותה

אדר חייט הייתה אלופת ישראל בסייף שבע פעמים, אדר בחרה עם פרישתה מהספורט התחרותי להתמסר לאהבתה הגדולה – המוסיקה! לאחר שהתקבלה לנבחרת "The Voice" בערוץ 10 ממשיכה אדר לחשוף את כשרונה וחלומה, עתה היא משיקה שיר בכורה – "שישמעו אותי" אותו כתבה והלחינה, השיר הופק מוסיקלית ע"י אסי איילון, זהו שיר ראשון מתוך אלבום בכורה – האזנה נעימה!
אורי המפרק…

אורי אלבוכר, מוסיקאי ירושלמי, משיק אלבום בכורה אישי תחת שם הבמה Ori, ימים ספורים לפני מופע ההשקה של הרכב הצמרת Folo בו הוא חבר ויטול חלק, במקרה דנן אין צורך להרבות במילים, יש לאפשר לאוזניים לחוות לבד, האזנה עריבה.
רונן גרין באחד הימים…

רונן גרין, מושבניק הכותב ושר מוסיקת פולק-בלוז אקוסטי רך ונעים עם נגיעות אפריקאיות וסיפורים מרגשים ומעוררי מחשבה. ההתבוננות הייחודית של גרין על התמונות הקצרות של החיים סביבנו מייצרת מסע אנושי מרגש, דרך שלל גוונים מוזיקליים, אשר הופכים את השירים לדבר שמעבר לזמן ולמקום. טקסטים על בית, על תעמולה, על סביבה ותרבות ועל השאיפה המשותפת לשוב אל מקורות טבעיים יותר.
One Of These Days הנו שיר ראשון מתוך אלבום הבכורה העתיד לצאת בקרוב, בהפקה מוזיקלית של תמר אייזנמן ומסכם יצירה של למעלה מעשור. בין רשימת ההשפעות הברורה ניתן לציין גיבורים כמו בוב דילן, ניל יאנג, פול סיימון, עלי פארקה טורה. קצב וגרוב לצד עדינות ושקט, שכולם טבעו את חותמם ביצירתו של גרין, דרכם נוצר קול עצמאי אמיץ, מלטף, בלתי מתפשר, מקורי ומרענן שטיפח בתוכו עם השנים ושייחודי לו.
נדב ויקינסקי יורד מהסוסיתא

נדב ויקינסקי, זמר ומוזיקאי רב תחומי, מי שהקים בזמנו את הרכב הפרוגרסיב העברי "סוסיתא" שזכתה להכרה והצלחה בקרב קהילת הפרוג, עומד כעת לפני השקת אלבום בכורה אישי בהפקתו של יהוא ירון ובהשתתפות מוסיקים ונגנים מהשורה הראשונה בתחום האינדי המקומי – מאסטר ביד. באלבום מנגנים נגני אינדי מדהימים – גיורי פוליטי (אפרת בן צור, גלעד כהנא), רן יעקובוביץ (דניאלה ספקטור), אדם בן עזרא , רוסלן גרוס (קרוזנשטיין ופרוחוד), יחד עם נגנים קלאסיים, בתזמורים מיוחדים על התפר שבין הקלאסי לאינדי.
צלילים מהעבר – סוסיתא
צלילים מההווה – למה תמיד
נדב יופע במועדון לבונטין 7 בתאריך 20.08.2012, בשעה 22:30, ויארח את יהוא ירון, בהופעה שיש בה עושר מוזיקלי ואיכות ששוה לחוות.