יום רביעי, יוני 17, 2026

"סיפורים במונו" עם אסף אבידן

עם 19 מופעים מאחוריה, הסדרה הפופולרית "סיפורים במונו" חוזרת לעונה שלישית. את ביתה החדש של הסדרה בזאפה יחנוך המוזיקאי אסף אבידן, בשני מופעים.

אסף אבידן. צילום: יובל אראל
אסף אבידן. צילום: יובל אראל

אסף אבידן הוא תופעה של פעם בדור. הוא יוצר, כותב, מלחין, מאייר, מדובב ובעיקר זמר מחונן. נוכחותו הכובשת, ה"סטאר קוואלטי", והקול האדיר הובילו אותו במהירות מטאורית להכרה ציבורית נרחבת בארץ ובעולם. לקראת צאת אלבום סולו ראשון ומסקרן בהפקתו המוזיקלית של תמיר מוסקט (בלקן ביט בוקס), יגיע אבידן לשיחה ומפגש אינטימי עם הקהל האדוק. סיפורים, ביצועים ועיבודים שונים נדירים ומיוחדים לשירים מארבעת האלבומים הקודמים והמדוברים (בהם 2 אלבומי זהב ואלבום פלטינה), לצד שירים חדשים מהאלבום החדש, תשובות לשאלות מהקהל ושלל סיפורים מהדרך הארוכה והמרתקת שעושה אסף בשנים האחרונות. יריית הפתיחה של הסדרה בביתה החדש מבטיחה ערב נדיר ומיוחד בגובה העיניים, ערב שבו אף שאלה לא תישאר ללא מענה.

במסגרת הסדרה"סיפורים במונו" מתארחים יוצרים מרכזיים בעולם המוזיקה המקומי והבינלאומי. הקונספט ומהותו שמים דגש על קשר בלתי אמצעי של האמן עם מעגל הקהל הקרוב והאוהד ביותר שלו. מופעים אלו מתקיימים במתכונת "שירים וסיפורים" – שיחה עם הקהל, סשן שאלות ותשובות וביצועים אקוסטיים מיוחדים של מבחר שירים. האמן יתייחס לשאלות שיופנו אליו במהלך המופע ו/או יישלחו אליו מראש, ויעמוד על הסיפורים שמאחורי השירים, תהליך היצירה, סיפורים אישיים ועוד. את הסדרה הגתה, יוצרת ומפיקה חברת "מונוקרייב".

עד כה התארחו בסדרה, במופעים בלתי נשכחים, אמנים מרתקים וותיקים: גלעד כהנא, ערן צור, יהלי סובול, דניאל סלומון, רונה קינן, חמי רודנר ואסף שריג (חברי איפה הילד) שלומי שבן, מאדהאני, רות דולורס וייס, קורין אלאל, עמיר לב, אסף אמדורסקי, נורית גלרון, פוליאנה פרנק, קרולינה, מאור כהן ופיטר רוט, ו- ג'ירפות. הסדרה מעניקה הזדמנות נדירה להתקרב, לשוחח, לשאול ולקבל תשובות מכמה מהדמויות החשובות במוזיקה של ימינו.

"סיפורים במונו" עם אסף אבידן @ זאפה הרצליה
שישי, 17.8.12, דלתות: 14:00, תחילת מופע: 15:30. זאפה, מדינת היהודים 85, הרצליה.
כרטיסים: 120 ₪. להזמנות: בטלפון 9080* או אונליין.


"סיפורים במונו" עם אסף אבידן @ זאפה תל אביב
שלישי, 21.8.12, דלתות: 20:00, תחילת מופע: 21:30. זאפה, ראול וולנברג 24, מגדלי זיו, רמת החייל, תל אביב.
כרטיסים: 120 ₪. להזמנות: בטלפון 9080* או אונליין.

לתשומת ליבכם: המופעים בישיבה ומצולמים.

להעברת שאלות לאסף טרם המופע (עליהן אולי יענה במהלך המופע):
sipurim@monocrave.com 

הכי חדשים

שיריה של עדי קיסר מקבלים חיים חדשים

גמר תחרות הלחנת שירי משוררת הבית לשנת תשפ"ו ייערך בבית היוצר בתל אביב ביום שני, 22 ביוני, יתמלא...

היכונו לאירועי לילה לבן 2026

תל אביב-יפו תלבש לבן בלילה שבין חמישי לשישי, 25 ביוני, ותציע לתושבים ולמבקרים מסע תרבותי חוצה שכונות,...

שבוע העיצוב ירושלים חוזר למגרש

בין 9 ל 16 ביולי יארח בית הנסן בירושלים את המהדורה ה 15 של שבוע העיצוב ירושלים....

פסטיבל מנופים 2026 יפתח את שערי ההכרה עם אמנות, מוזיקה ופרפורמנס ברחבי ירושלים

חמישה ימים של יצירה עכשווית יהפכו את ירושלים למרחב של מפגש בין אמנות, חברה וזיכרון יש פסטיבלים שמציגים...

מאור אשכנזי – רוצה להיות חבר שלי?

השיר החדש של מאור אשכנזי לוקח מפגש מקרי בסופר ומתרגם אותו לחשבון נפש חשוף על ילדות, חמלה...

נונו וג'ימבו ג'יי – ספורט

בקיץ 1981 עמדתי באצטדיון רמת גן כחלק ממערך האבטחה והסדר הציבורי המשטרתי של המכביה ה־11. מסביבי זרמו...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

היכונו לאירועי לילה לבן 2026

תל אביב-יפו תלבש לבן בלילה שבין חמישי לשישי, 25 ביוני, ותציע לתושבים ולמבקרים מסע תרבותי חוצה שכונות,...

פסטיבל מנופים 2026 יפתח את שערי ההכרה עם אמנות, מוזיקה ופרפורמנס ברחבי ירושלים

חמישה ימים של יצירה עכשווית יהפכו את ירושלים למרחב של מפגש בין אמנות, חברה וזיכרון יש פסטיבלים שמציגים...

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור, שידור חי מהשטח

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא