Site icon הבלוג של יובל אראל

לילה לא שקט במוזיאון תל אביב לאמנות

לילה לא שקט

לילה לא שקט

גם השנה (או במיוחד השנה), אנשי מועדון ההופעות לבונטין 7 חוזרים ומשתלטים על החללים המרהיבים של מוזיאון תל אביב לאמנות בלילה לא שקט עם ליינאפ חלומי, סייב דה דייט – לילה לא שקט במוזיאון תל אביב לאמנות – 25/9/25 החל מ 19:30

מה בתוכנית?

נונו, אלון עדר ולהקה, עמיר לב מארח את איה זהבי פייגלין, עדן דרסו, עטר מיינר, שאיי פסנתר כינור, בום פם מארחים את מעיין ליניק, שי טרא ליטמן, דניאלה תורג׳מן, הזאבות, גולי52, ספוטניק היי פיי, דני דורצ׳ין, BANGA, UIUIUI  ומופע מרכזי סודי שייחשף בהמשך

אלון עדר. צילום יובל אראל
עדן דרסו – צילום: תומר גילת
הילה רוח ביום הולדת של קורין צילום מוטי קמחי

מדי שנה חוגג הלבונטין 7, מהחשובים שבמוסדות חיי התרבות וסצנת האינדי של תל אביב בלילה פרוע במיוחד במוזיאון תל אביב לאמנות. בתוך התקופה הקשוחה שעוברת עלינו, האירוע יהיה רגע שיא של אור בו המוזיקה מנצחת. בהיעדר אינדינגב ופסטיבלים שכמותו, זהו כנראה אירוע השיא של סצנת האינדי המקומית והוא מגיע כמו אוויר לנשימה. ומהי מוזיקה אם לא מגדלור מהבהב בחשיכה?

לבונטין 7 שחוגג 19 השנה נוסד על ידי שלושה מוזיקאים: אסיף צחר, דניאל שריד והמנצח אילן וולקוב. ברבות השנים הוא הפך לעמותה וכיום מנוהל על ידי הסקסופוניסט הבינלאומי אסיף צחר. הרבה לפני שגן החשמל עבר תהליכי התחדשות עירונית מואצים, לבונטין 7 משך אליו את קהל שוחרי המוזיקה האמנות והתרבות בעיר. לאורך השנים הופיעו בו שורה של אמנים גדולים כקטנים, מקומיים ובינלאומיים. מי שהתחילו בו את דרכם זוכרים לו חסד נעורים וחוזרים להופיע בו גם היום כשהם ממלאים אולמות ענק. המועדון ממשיך לעצב את חיי התרבות והלילה של תל אביב לצד מוסדות איקוניים נוספים ולהוות בה עוגן חשוב של תרבות וחדשנות במנעד רחב של סגנונות.

הלבונטין לוקחים את השוליים למרכז ומשתלטים על מוזיאון תל אביב לאמנות ללילה אחד, חד פעמי, בו המוזיקה תציף את הגלריות והחללים השונים של המבנה האיקוני.

איה זהבי פייגלין, לבונטין7. צילום: יובל אראל
עטר מיינר. צילום: תומר גילת
שי טרא ליטמן. צילום יובל אראל

על המוסד התרבותי העצמאי

לבונטין 7 נוסד על ידי שלושה מוזיקאים: אסיף צחר, דניאל שריד והמנצח אילן וולקוב. ברבות השנים הוא הפך לעמותה וכיום מנוהל על ידי הסקסופוניסט הבינלאומי אסיף צחר. הרבה לפני שגן החשמל עבר תהליכי התחדשות עירונית מואצים, לבונטין 7 משך אליו את קהל שוחרי המוזיקה האמנות והתרבות בעיר. לאורך השנים הופיעו בו שורה של אמנים גדולים כקטנים, מקומיים ובינלאומיים. מי שהתחילו בו את דרכם זוכרים לו חסד נעורים וחוזרים להופיע בו גם היום כשהם ממלאים אולמות ענק. המועדון ממשיך לעצב את חיי התרבות והלילה של תל אביב לצד מוסדות איקוניים נוספים ולהוות בה עוגן חשוב של תרבות וחדשנות במנעד רחב של סגנונות.

הלבונטין לוקחים את השוליים למרכז ומשתלטים על מוזיאון תל אביב לאמנות ללילה אחד, חד פעמי, בו המוזיקה תציף את הגלריות והחללים השונים של המבנה האיקוני.

לרכישת כרטיסים לאירועים לחצו כאן

Exit mobile version