Site icon הבלוג של יובל אראל

הפרדס של נרקיס מתעורר לחיים

נרקיס. צילומסך

נרקיס. צילומסך

אחרי פרידה זוגית כואבת, הזמרת והיוצרת נרקיס הפכה את החוויה האישית לחומר גלם מוזיקלי ישיר וחשוף. באלבום ה-EP פרדס היא מציגה חמישה שירים שנולדו מתוך לילות של התבוננות, געגוע וריפוי. האלבום נע בעדינות בין עוצמה לשבריריות, בין קודש לחול, ומציג כתיבה אישית ואמיתית, שמבקשת להתמודד עם כאב בלי להתחמק ממנו.

השירים נוגעים באמונה ובחיבור פנימי, בקשת סליחה ובגעגוע שלא נפתר. נרקיס יצרה את השירים החדשים בשיתוף עם יוצרים ומפיקים בולטים, בהם צליל קליפי, אור קודאי, שאולי יצחק, נופיה ידידיה, אבי אוחיון, רותם חן, מאור תיתון, עידן בקשי ומשה בן אברהם.

השלב הבא של הפרויקט, EP לייב בפרדס, מביא את השירים למרחב אינטימי אחר. שלושה שירים – לעלות, אלף חברים ואמן, מקבלים עיבוד אקוסטי וביצוע חי בהפקה של אלדר משה.

הקול החשוף והעיבוד המינימליסטי יוצרים תחושה של הופעה ביתית, קרובה, כמעט כמו ישיבה בסלון, ומדגישים את הפגיעות, הכנות והרגש שבשירים.

נרקיס היא זמרת יוצרת בעלת קול ייחודי ונוכחות עמוקה במוזיקה הישראלית. בכתיבתה היא משלבת עומק רוחני, רגש נשי והפקה שמזוהה עם רוק ופופ מזרחי. בשני ה־EPים היא מציגה רצף אמנותי שבו השיר הוא מקום של אמת, קרבה ורגש.

 

Exit mobile version