בכורה מרגשת בערב הסליחות השנתי
אמש התקיים מול הכותל המערבי ערב הסליחות השנתי בהפקתו של שון בלאיש. האירוע, שהפך למסורת, הביא אל המקום הקדוש מאות משתתפים, בהם אנשי ציבור, אמנים וסלבריטאים.
ביצוע בלעדי- “מקום קטן”
ברגע השיא עלה לבמה הזמר והיוצר אור עמרמי ברוקמן וחשף לראשונה את שירו החדש “מקום קטן”. השיר שמילותיו ולחנו נכתבו על ידי אור עצמו בוצע בפעם הראשונה בפני קהל, כשהכותל ברקע. אור ריגש את הנוכחים. עמרמי ברוקמן הקדיש את השיר למען שובם של החטופים וחיילי צה״ל הביתה – מחווה שגררה מחיאות כפיים וקריאות התרגשות.
צפו בתיעוד
להיטים מוכרים לצד חדשנות
בנוסף לחשיפה הראשונה של השיר החדש “מקום קטן”, ביצע אור עמרמי ברוקמן גם את הלהיטים האהובים “אור גדול” ו-“מה אתה רוצה ממני”, כשהקהל הצטרף בהתרגשות לשירה המשותפת. עמרמי ברוקמן, שהפך לאחד הקולות הבולטים שצמחו מתוכנית “הכוכב הבא”, נמצא בימים אלו בתהליך יצירה אינטנסיבי עם הקלטות לאלבום החדש שלו, במקביל להופעות חיות ברחבי הארץ ולהשתתפותו במחזמר המדובר “שאול” מאת שלמה ארצי.
