מארגני טקס המשואות שיתקיים בערב יום העצמאות ה- 77 פנוי למפתחים על מנת לצרף לטקס החגיגי הולגרמות של מספר אמנים שכבר אינם בין החיים. האמנים שדמותם "תעלה באוב" הם הזמרת עפרה חזה, המוזיקאי והיוצר עוזי חיטמן, הזמר ג'ו עמר והזמרת שושנה דמארי.
התוכנית המקורית הייתה לקיים דואט של הזמרת ירדנה ארזי וההולוגרמה של עפרה חזה על מנת ליצור דיאלוג שמעולם לא היה קיים במציאות, אולם תגובתה של ירדנה ארזי שדחתה את ההצעה להשתתף בטקס הורידה את הרעיון מעל הפרק, בכל אופן ההולוגרמה של חזה כן תעלה במהלך הטקס.
אין זו הפעם הראשונה שנעשה שימוש במופע בהולוגרמות השרות באמצעות שימוש בטכנולוגיות הנסמכות על יכולות הבינה המלאכותית, כזכור בקיץ האחרון חברי ההרכב הפרויקט של רביבו "אירחו" לצידם את ההולגרמה של הזמר המנוח זוהר ארגוב.
ובתוך כך התפרסמה רשימת הזמרים שיופיעו למחרת ערב החג במסגרת טקס הענקת פרס ישראל – זהבה בן, ששון שאולוב, עמיר בניון, אברהם פריד, אבי טולדנו וליהי טולדנו (אבא ובת).
