Site icon הבלוג של יובל אראל

אנריקו מסיאס – עמישראל חי

אנריקו מסיאס. צילום יובל אראל

אנריקו מסיאס. צילום יובל אראל

חצי שנה אחרי סבב ההופעות המוצלח ברחבי הארץ חזר הזמר והשאנסונר הצרפתי יהודי אנריקו מסיאס לישראל לערוך מספר הופעות מצומצם לכבוד יום העצמאות ה- 74 של מדינת ישראל.

מסיאס פתח את הסבב הנוכחי במופע צהרי שישי בהיכל התרבות של תל אביב שהיה מלא עד אפס מקום כשהוא מחזיק את הקהל קרוב לשעתיים ומבצע מהמיטב שבמיטב משיריו שכבר מזמן הפכו ללהיטים בינלאומיים ולהמנונים בקרב יהדות צפון אפריקה וצרפת.

אנריקו מסיאס. צילום יובל אראל

בפתיחת המופע התייחס הזמר אנריקו מסיאס לחגיגות השבוע, אשר הסתיימו בעצב גדול עם הידיעה על פיגוע הטרור בעיר אלעד, על כך אמר מסיאס – אנחנו חזקים – עמישראל חי!

אווירה משפחתית

במהלך המופע אירח מסיאס מספר אורחים, בני משפחה וחברים החל מנכדו סימון שביצע שני שירים וכבשידור חוזר במתכונת המוצלחת מהמופע הקודם גם הפעם אנריקו אשר לווה בידי תזמורת הסימפונט של רעננה בניצוחו של דוד זבה, אירח גם את נכדותיו של חברו, שמואל צמח המנוח, האמרגן שליווה אותו עשרות שנים, הראשונה מיה, ביתה של הילה, אשר ליוותה את ביצוע השיר "זינגרלה" בריקוד פלמנקו צועני מרשים, אחייניתה, שלי, ביתה של טלי שבצעה את השיר "לו יהי – Let It Be".

סימון ואנריקו. צילום יובל אראל
מיה ואנריקו. צילום יובל אראל
שלי ואנריקו. צילום יובל אראל

חגיגה מוזיקלית

הקהל שרובו היה מבוגר, הצביע ברגליים ובידיים לאורכו של המופע כאשר היכל התרבות של תל אביב הופך באחת למועדון ריקודים במעברים, גם צהלולים לא נעדרו בעת שביצע מחרוזת אוריינטלית. ובקיצור – היה פאן במקסימום. אנחנו נהנינו מאוד.

אנריקו מסיאס. צילום יובל אראל

אנריקו מסיאס ממשיך את סבב ההופעות – היכל הספורט אשקלון –  יום שני ה 9.5.2022 בשעה 20:00 | אמפי יבנה –  מוצ"ש ה- 7.5.2022 בשעה 21:15 | היכל התיאטרון קריית מוצקין –  יום רביעי ה- 11.5.2022 בשעה 20:00 | אמפי אגם דימונה –  יום חמישי ה- 12.5.2022 בשעה 20:00

מפיקי המופע מבקשים להודיע כי לא יכובדו ולא יאפשרו כניסת רוכשי כרטיסים שנרכשו ב- Viagogo או באתרים שאינם מורשים. כרטיסים אחרונים רק ב״לאן״! – https://tinyurl.com/2eew3d3j

לחצו לצפייה בגלריית התמונות המלאה מהמופע

רגעים מתוך המופע

Exit mobile version